En tidig julklapp till alla medlemmar på Trelleborgs GK!
Stolt och glatt kan vi nu erbjuda samtliga, fullvärdiga, medlemmar ytterligare en klubb i vårt 4-Skåne samarbete. Vi blir 4- Skåne + från årsskiftet och välkomnar Bedinge Golfklubb. En klubb som vi, under flera år, har haft ett bra utbyte med men som vi nu utökar till ett fullt spelutbyte i sann 4-Skåne anda. Härligt och välkomnande!
Bedinge GK är en klubb med anor från 1931 och som med starka traditioner och trogna medlemmar befäst sin position på den skånska golfkartan. En utmanande parkbana längst söderut i landet med så pass gynnsamma markförhållande att man kan erbjuda ordinarie spel nästan året om.

Detta är ett välkommet tillskott för våra medlemmar och ger ett rejält mervärde i det fullvärdiga medlemskapet med möjligheten att spela 5 banor för den erlagda årsavgiften. Vi på Trelleborgs GK hälsar Bedinge välkomna och ser fram emot ett gott samarbete tillsammans med de övriga klubbarna i 4-Skåne familjen.