Uppdaterat:12/2

Nu är ordinarie greener stängda tillsvidare.
Banan är ordentligt våt efter all nederbörd och det ger en hel del begränsningar i spelet
Ni som spelar under vintern kommer att märka en del förändringar då ni printar scorekort i terminalen.

För kännedom har vi mätt om banan. Nya angivelser är under produktion.
Det innebär att vid återöppnandet av ordinarie bana, lite längre fram på vårkanten, har vi nya längder på samtliga tee´s.
53 ( gamla gul ) 49 ( gamla blå ) 44 ( gamla röd ) 40 ( gamla orange )
Detta är de längder som kommer att gälla. Det blir nya tee-markeringar samt att det ger oss även en ny slopetabell

Samtidigt som dessa ändringar är gjorda har hålens index ändrats.
Mer och utförligare info till medlemmar kommer i utskick inom kort.

Flera av tee-placeringarna är flyttade inför vintern. Provisoriska utslagsplatser på de flesta hålen.
Detta innebär att banan ej är hcp-grundande under vintersäsongen

Bilförbud
Toaletterna är stängda på banan.

Lägesförbättring, en klubblängd, gäller på finklippta delen av spelfältet tills vidare.

Varning! Vi har haft flertalet inbrott i bilar på parkeringen den senaste tiden. Lämna inget kvar i bilen