Damkommittén informerar 2017
Här kommer damkommittén under året lägga ut aktuell information och bilder, så titta in här lite då och då.
Kontaktuppgifter till kommittén finner du här

Andra aktiviteter/tävlingar
Kommande damtävlingar på Trelleborgs GK:
Flaggtävling
29/4
Sköna Tisdag
30/5 utbytesdag
Midsommarstansen
20/6

Nationella Damdagar i Skåne: klicka här

Ut-i-det-blå 2017

Seriespel
Lagledare för damernas seriespel är Annika Broberg 0733-363226. Kontakta gärna Annika om deltagande och matchtillfälle
– Seriespel klicka här »
Tisdagsmasters
Startar den 18 april och alla tisdagar t.o.m. juni. Börjar 1 augusti igen. Du behöver ej vara med på alla. Man får poäng för varje tävling som man sen har med sig till slutspelet den 16 september. Priser till de främsta finns att hämta ut på kansliet två dagar efter tävlingen. Resultat och poänglistan hittar du på “min golf”. 60 % av deltagarna går vidare till slutspelet den 16 september efter placeringsordning i sammanställningen.
Hur deltar man:
Man kan spela under hela tisdagen mot att man anmäler sig i kansliet och säger att man vill delta i Tisdagsmasters. Det kostar 20 kr. Kravet är att man bokar tid med en annan dam som också är med i Tisdagsmasters eller spelar med i arrangemanget “Blomsterflickorna” på morgonen.
Har ni frågor så kontakta kansliet.

Damernas Eclectic 2017
Start 1/5 och sista tävlingsdatum 30/9.
Du skall spela ihop din “drömrunda” under denna perioden. Det lägsta bruttoresultatet på varje hål som du spelar till dig under tävlingsperioden på valfritt antal singeltävlingar och hcp-registrerade sällskapsronder blir ditt tävlingsresultat. Du för din Eclectic Score i pärmen som står inne i damernas omklädningsrum. Du fyller själv i ditt resultat. Se till att du får fyllt i namn vid första registreringen. Är det sällskapsrond skall scorekortet lämnas till Kansli. Du kan alltså gå med i tävlingen när som helst under perioden.
När tävlingsperioden är slut räknas totalresultatet för dina 18 hål och sedan dras hälften av ditt aktuella spel-hcp av. Nu har du ett tävlingsresultat i årets Eclectic
Startavgift är 50,- som gäller för hela perioden och betalas till Kansli.
Välkommen att tävla! Frågor eller funderingar till oss på Kansliet eller damkommittén

Blomsterflickorna
De populära blomsterflickorna är på tisdagar med start den 28 mars med uppehåll i juli.  Blomsterflickorna börjar igen tisdagen den 1 augusti. Slaggolf 18 hål (9 hål om du inte har tid eller ork). Du behöver inte föranmäla dig. Det är bara att dyka upp vid halv niotiden.

Samling: kl 8.30
Lottning av bollar: kl 8.45
Första bollen går ut: kl 9.00
Alla är välkomna

Lycka till med golfsäsongen!