Bild visar domedag på Trelleborgs Golf Academy

Stor demodag söndag 9 april!

Testa årets nyheter från Callaway, PING, Cobra, Titleist & Motocaddy!

Bild från en av våra demodagar!

Välkommen på årets första demodag!

Vi har bjudit in några av de största klubbleverantörerna Titleist, Callaway, Cobra & PING.
Med på demodagen finns även Motocaddy som visar upp sina elvagnar!
Ta hjälp av leverantörernas representanter eller Lars Lindh, så att du kan hitta din favoritklubba eller elvagn till säsongen 2017.

De fyra klubbleverantörerna & Lars Lindh har Trackman Lunchmonitors på plats för bästa utprovning!
Rangebollarna är fria till alla som provar klubbor från leverantörerna.
Dag: söndag 9 april
Tid: 10:00-14:00
Plats: Rangen & Studion på Trelleborgs GK
Vill du boka en personlig utprovning med någon av leverantörernas representanter? Ring oss på 0410-330480 eller e-posta oss genom att klicka här

Värdecheck

Alla som handlar klubbor och elvagn under demodagen får en värdecheck på 10% av klubbornas eller vagnens värde.
Värdechecken kan användas vid ett annat köptillfälle hos oss i shopen på Trelleborgs GK.

(Erbjudandet kan ej kombineras våra andra bonussystem. Meddela oss om du hellre vill ha shopens bonus eller SAS-bonus istället för värdechecken.)

Drivers från de leverantörer som deltar på demodagen
Cobra Ping Callaway & Titleist kommer på demodagen

Öppettider shop