Vill du vara med och tävla  tillsammans med Lars Lindh i FootJoy PGA Junior ProAm  2019?

Datum för klubbkvalet: 20/6
Datum för distriktsfinalen: 26/6

Visste du att: Trelleborg vann Distriktsfinalen i FootJoy PGA Junior ProAm 2016  och gick vidare till Sverige finalen på PGA National? Bilden  är från i förrfjol!

Info om FootJoy PGA Junior Pro-Am

FootJoy PGA Junior Pro-Am är PGAs stora ungdomstävling som ger minst tre juniorer på varje klubb möjligheten att spela bästboll i lag med sin PGA-tränare. På Trelleborgs GK är det Lars Lindh som bildar laget.

Tävlingen spelas i tre steg

Steg 1.
Klubbkval som är en vanlig 18-håls slagtävling.
Klubbkvalet på Trelleborgs GK går samtidigt som Sommarcupen & Teen Cupen 20/6. Om du anmäler dig till Sommarcupen  får du samtidigt chansen att kvala till Gore-Tex PGA Junior ProAm & Teen Cup den dagen.
Anmälan & resultat i Sommarcupen omg. 1 & FootJoy PGA Junior ProAm sker via Golf.se klicka här »

Steg 2. Distriktsfinal
Från klubbtävlingen går bästa tjej netto, bästa kille netto och spelaren med bästa bruttoresultat vidare till distriktsfinal. Till distriktsfinalen ansluter Pron och klubblaget blir ett fyrmannalag som spelar bästboll. De bästa lagen från distriktsfinalen går till Sverigefinalen.

Steg 3. Sverigefinal
Vid finalen bjuder PGA finallagen på resa, uppehälle med mat, fina startpresenter och ett fantastiskt prisbord.
Finalen går över två dagar med inspel och 18-håls finalspel.