Välkomna till årets Tävlingsvecka, vecka 29

I år är Tävlingsveckan tillbaka på ordinarie tid. Vi startar söndag 16/7 och avslutar lördag 22/7. Många trevliga och spännande dagar skall klaras av och naturligtvis har vi beställt strålande sommarväder. Det skall vara full fart i och runt Klubbhuset från tidig morgon till sen eftermiddag.  Veckan avslutas med en traditionell fest på lördagskvällen.
Nytt för i år. Det blir ett stort tält, på hål 1,  med plats för 120 personer. Golfkrogen håller i grillverktygen och det blir underhållning hela kvällen av ett golfande gäng från Göteborg. Med andra ord, alla förutsättningar för en härlig kväll tillsammans. Anmälan till festen görs direkt till Golfkrogen. Det finns alltså plats för festdeltagare som inte tävlar.

Tävlingsprogrammet

16/7 Söndag. Värmeslaget, tävlingssponsor Ahlsell.
3-manna lag, bästboll. Alla deltagarna måste välja vart tredje hål “som sitt” och sedan räknas bästbollen av de andra 2.

17/7 Måndag. Hansaslaget, tävlingssponsor Stena Line
2-manna Texas Scramble. Vars 7 utslag och 4 fria

18/7 Tisdag. Garmin Open, tävlingssponsor Garmin i samarbete med Trelleborgs Golf & Academy.
Singeltävling i 2 klasser

19/7 Onsdag. Hans Hanssons minnestävling, tävlingssponsor Trelleborgs Golfklubb
Partävling Bästboll i 2 klasser

20/7 Torsdag. More Golf Open by GAF, tävlingssponsor More Golf och GAF ( golfadministartörernas förening )