Golfens dag med Juniortema & Loppis/auktion

Den 26 maj är det dags för Golfens dag.
Golfens dag anordnas med olika tema över hela GolfSverige.
2018 riktar vi på Trelleborgs GK in oss på våra juniorer och kommer att erbjuda prova-på golf  & golf-loppis med auktion.

Program:

• Rangen är öppen med gratis rangebollar för alla juniorer som vill prova på.
  • Vid klubbhuset finns “klara-av övningar “på puttinggreen.
  • Alla juniorer i klubben uppmanas att ta med en kompis som vill prova på golf gratis.
  • Lars Lindh finns tillgänglig på rangen för att ge svingtips. Lars lånar även ut klubbor.
  • Nere vid klubbhuset anordnar vi en gigantisk golf-loppis 10-14.  – Läs mer nedan.

Golf-Loppis med avslutande auktion

• Alla medlemmar kan lämna in prylar som hör till golf och golfspelet.Vi märker upp och förvarar sakerna tills dagen för loppis/auktion.
  • Vi tar hand om grejorna och säljer det som säljas kan.
  • 20% av försäljningspriset stannar hos juniorerna i vår verksamhet och öronmärks för ytterligare roliga aktiviteter.
  • De mest exklusiva sakerna som vi får in kommer att säljas på golf-auktionen 14.00.

Förhoppningsvis finns det så mycket prylar i era gömmor att vi kan sätta ihop ett långbord på hela framsidan och erbjuda besökarna allt från bagar, vagnar, klubbor till anrika tavlor, märken m.m.
Välkomna med era golf-prylar så gör vi den 26/5 till en riktigt, härlig golf-dag. Det skall bli riktigt kul!