Grand Finale – Serielagen 2016-10-16

Den 15 oktober spelades Grand Finale Serielagen där alla lag som deltagit i seriegolfen, tillsammans med lite extra lag, möttes i en lagtävling som spelades som nettotävling med handicap. Trots mycket hård vind mellan 17 – 20 sekundmeter blev det 17 deltagande lag. Mycket bra. Väderförhållanden var på gränsen till att inte genomföra tävlingen eftersom bollarna hade svårt att ligga stilla på en del greener. Men eftersom de flesta deltagare var positiva till att spela så genomfördes tävlingen.

Det blev en jämn historia där OB laget, bestående av Bengt Johansson, Arne Sjölin, Bengt Halvarsson och Åke Hansson vann på 346 slag tätt följt av H75 laget med Sven Sköld, Jan Apelqvist, Rolf Fristedt, Nils-Erik Svensson, Stig Nord, och Rune Bentsson på 349 slag. Trea blev H55 laget med 351 slag.

Tävlingsledningen tackar alla deltagarna för att ni genomförde en mycket vindpiskad tävling.