Herrtävlingar

“Fredagsmasters 2018”
Vi spelar på fredagar fr.o.m. i år. Det har blivit en sammanslagning av damernas Tisdagsmasters och herrarnas Onsdagsmasters till en gemensam tävling, Fredagsmasters. Varje vecka är en separat singeltävling i 2 klasser, dam och herr, medan samtliga deltävlingar blir en Eclectic. Du skall få din lägsta totalscore över 18 hål på valfritt antal försök. Har du par som bäst på hål 1 och gör birdie i en senare tävling så byts ditt bästa resultat ut på det hålet o.s.v.
Scorekort a 50:- löses i kansliet mellan 09.00-16.00 respektive tävlingsdag.

Veterancupen spelas på onsdagar och vänder sig till deltagare 65+ med partner som också deltar i tävlingen.
Oldboys och Veteraner samlas traditionsenligt vid 8.30-tiden för gemensam tävlingsstart för dom som vill.

Resultat och poängställning finns efter varje deltävling i omklädningsrummet.

Skåneserien

Kontaktpersoner om ni vill komma i kontakt med de som har hand om resp. klubblag som representerar klubben i Skåneserien.

Ordförande herrkommittén Jackie Ganslandt, ganslandt@swipnet.se, 0709-394254

H22 1 – Emil Borin, emil.borin@gmail.com
H40 1 – André Ek, andre.ek@hotmail.com
H50 1 – Kenneth Björner, kenneth.bjorner@folksam.se