Juniorernas Hösttour 2018

Hösttouren är ett samarbete mellan:
Abbekås GK, Sjöbo GK, Tegelberga GK, Trelleborgs GK, Söderslätts GK, Ljunghusens GK, Vellinge GK, Lunds Akademiska GK, Bokskogens GK, Malmö Burlöv GK, Flommens GK, Barsebäcks GCC samt Bedinge GK

“Det bästa med Hösttouren är att komma ut och spela på andra klubbar & att man tävlar både för klubbens räkning & individuellt”

Är det första gången du anmäler dig och inte vet hur du ska göra? Ring Jenny i shopen så vägleder hon dig!

Varje deltävling är en enskild tävling med prisutdelning.
Av de sex deltävlingarna räknar spelarna de fyra bästa placeringarna, 15 poäng till ettan 14 till tvåan o.s.v per tävling och den spelare i varje klass som har den bästa placeringspoängen på dessa fem resultat, blir slutsegrare i JH Tour 2018.
Alla deltagare får 1 poäng per tävling (flitpoäng).
Vi spelar också en klubbtävling där vi får fram bästa klubb över samtliga sex deltävlingar, så anmäl dig nu och spela för Trelleborgs GK! 2016 kom vi 2:a! Isabella Schreiter vann B-klassen totalt 2016. Trelleborgs GK har lyckats vinna klubbtävlingen både 2013 & 2014!

Spelprogram 2018

Resultat 2016

shopen_junior_hosttour_2016

Klicka på bilden för större bild

2016 kom vi 2:a! Isabella Schreiter vann B-klassen totalt 2016.
Trelleborgs GK har lyckats vinna klubbtävlingen både 2013 & 2014!