I lördags träffades styrelserepresentanterna i Trelleborgs Golfklubb för att “sparka igång” verksamhetsåret. Till denna träff hade banarkitekten Johan Benestam bjudits in. Johan presenterade tankarna kring hur vi tar fram en banutvecklingsplan och hur vi skall komma igång med arbetet. Vi fick ta del av en bra presentation med strategier och idéer. Johan går nu vidare till sitt ritbord och styrelsen sätter ihop en grupp som skall arbeta tillsammans med Johan. I samband med att arbetet startar kommer vi också att kalla till ett medlemsmöte för att ge alla intresserade en presentation.
Med på dagens konferens fanns även styrelserepresentanter för driftbolaget. Tillsammans fick vi ta del av organisation och arbetssätt i det nya bolaget och vilka förändringar det ger.
Marknadskommittén presenterade förslag till verksamhetens Vision och strategin för att ta oss dit.
Efter en lång och intensiv dag tackade ordf samtliga deltagare för dagens engagemang och hälsade Klubbstyrelsen välkommen till styrelsemöte 25/1.