JUNIOR POLLETTER Röd, blå, gul & grön grupp

Alla juniorer som går i en pågående juniorträning får köpa 3 polletter till priset av 1.
Vi kallar detta för juniorpolletter.
Så här funkar det:
• Junioren betalar 10 kronor för 1 pollett
• Golfklubben står för en pollett
• Tränarna & Shopen står för en pollett.
Allt detta är till för att få våra juniorer att träna extra mycket
Regler för juniorpolletter:
• Man får bara köpa 3 åt gången.
• Har man stått på rangen och slagit upp alla 3 polletterna så är man välkommen ner till shopen igen och köpa 3 nya.

JUNIOR POLLETTER Vita grupper

Alla juniorer som går i vit grupp får köpa juniorpolletter & ladda på ett rangekort.
Så här funkar det:
• Junioren köper ut ett personligt SOLO rangekort för 50kr.
• Nu kan junioren ladda på 4 omgångar juniorpolletter på kortet för 40kr. Det innebär att man laddar på 12 dragningar. Ordninarie pris är 100kr för en sådan laddning.
• Golfklubben, tränarna & shopen står som vanligt för mellanskillnaden!
Allt detta är till för att få våra juniorer att träna extra mycket

Regler för juniorpolletter för er i vita grupper:
• Polletterna är personliga ( man får inte dela med sig till familj och kompisar). Om man inte följer detta dras kortet in
• Man får bara ladda för 40kr åt gången.
• Man kan ladda på nytt när det är 3 eller färre kvar på kortet.

NYHET! FÖRÄLDRAR POLLETTER

Alla föräldrar får fria polletter under tiden som deras barn är på träning!

Hur fungerar detta?
1. Följ med ert barn ner till klubbhuset till gruppens samling med Lars eller Erik.
2. Berätta för tränaren att du vill träna under tiden som ditt barn tränar. Du kommer då att få låna tränarens “Föräldrar-rangekort”.
3. Efter träningen lämnar ni tillbaka kortet till tränaren. OBS! tränaren behöver få tillbaka kortet direkt eftersom det ska kunna lånas ut till föräldrar i nästa grupp.

Hur gör vi om det är flera föräldrar som vill träna med fria “Föräldrarpolletter” under samma pass?
Det är därför vi vill att ni ankommer tillsammans med barnet när gruppen samlas. Om ni är flera föräldrar som vill träna fritt, så ser ni ju vilka de andra är, och kan gå och låna kortet av varandra. Ni hjälper tillsammans till att hålla koll på att kortet används korrekt under träningen.

Varför gör vi detta?
1. Vi vill ge er ett mervärde som familj när ni sätter ert barn i vår träningsverksamhet.
2. Föräldrar som själva tränar är en bra förebild för juniorerna.
3. För att skapa gemenskap mellan er föräldrarna när ni ändå går och väntar när era barn tränar.