Då var årets stora tävling avslutad och ingen har väl missat att det blev svensk seger genom Alex Norén. Ett väl genomfört arrangemang som bygger på stora insatser av frivilliga golfentusiaster. Många skånska klubbar har varit engagerade, så också ett flitigt gäng från Trelleborgs Golfklubb. Flera dagar av förberedelser och fyra dagar i händelsernas centrum gjorde säkert att det kändes extra skönt att sjunka ned i soffan på söndagskvällen. Våra stiliga representanter , Bengt och Inger Johansson, Magnus och Ingegerd Jellby, Kennerth och Inger Bomark, Boris Håkansson, Hans Pettersson, Tomas Talso, Jan Apelqvist, Christine Palmgren och Kjell-Åke Måryd som alla bar både skyltar och huvud högt. Klubben sänder ett stort tack och grattis till väl genomförd insats.