Vinn upp till 48 greenfee rundor!

Gå in på www.magicgolfcard.se och registrera dig eller köp kortet så är du med i utlottningen av ett Magic Golf Card

Ditt Magic Golf Card ger dig förmåner under 2019

• Tillgång upp till 24 andra golfbanor
  • Möjlighet att spela upp till 48 rundor
  • Magic Golf Card innehavare – bokar och spelar – Greenfee är redan betald

Trelleborgs  Golfklubb har för säsongen 2019 tecknat samarbetsavtal med Magic Golf Card som ger dig en oslagbar rabatt.
Du som medlem får möjlighet att köpa kortet till ett förmånligt pris.

Våra medlemmar betalar ett introduktionspris om 2250 kronor, ordinarie pris 4250kr. Gäller t.o.m. 10/5
Kortet beställs på Magic Golf Cards hemsida och uppge rabattkoden: TrellGK_M2019 så kommer medlemspriset upp automatiskt.

Mer information om samarbetsklubbarna och hur du köper kortet finns på hemsidan.

Vinn eller köp ditt kort på www.magicgolfcard.se

Så klart, köper du kortet idag är du trots detta med i utlottningen, då kan du välja mellan att ge bort det vunna kortet till din Magic golfkompis eller så återbetalar vi dig DS.