Vi har nya Ping i & Gmax

Vi är som vanligt först med nyheterna.
Vi har redan fått 2016 års nya herr järnklubbor från Ping!
Modellerna heter Ping i & Ping Gmax.

Boka gärna din egen personliga utprovning, en s.k. Custom Fittning Lesson ™ med Lars Lindh på 0410-330480

Ping i

PING’s tekniker har för första gången utnyttjat 431 rostfritt stål i PING-järn. Det har gjorts på grund av materialets stora styrka i förhållande till sin vikt och mjukare känsla, för att skapa ett klubbhuvud som ger både spelbarhet och kontroll över bollbanan, med lagom antal förlåtande egenskaper. Längder och loft har optimerats för bättre längd med korrekta mellanrum och allt samlats i en “ren” järnklubba för bättre spelare, som har högt MOI för att tilltala flera.

Ping GMax

I GMax-järnen har Ping utvecklat sina längsta järn någonsin tack vare COR-Eye Technology, en revolutionerande design som ökar bladets svikt, för högre bollhastigheter över träffytan och otrolig längd.

Den breda sulan gör att CG kan placeras lågt/bak för att maximera de förlåtande egenskaperna. Progressiva längder och loft är optimerade för effektiva längdmellanrum som ger längdkontroll och den höga bollbana som krävs för att träffa och stanna på fler greener.