Alla kan lära sig spela golf!

Hos oss får du en gedigen utbildning som leder till att du verkligen är redo för att börja spela när utbildningen är klar! Vi utgår ifrån dina förutsättningar och anpassar övningarna efter din förmåga att utföra olika rörelser! Våra PGA-tränare Hampus Borg och Lars Lindh och  älskar att förmedla glädjen i golfsporten!

Kurser för yngre juniorer finns på en annan sida klicka här »

Faddergrupp för nybörjare

Efter utbildningen är det dags att börja spela på banan. Du behöver nu en fadder. För dig som inte har en egen fadder har vi en egen faddergrupp som du får kontakt med under och efter utbildningen. De har organiserat spel på banan så att du får hjälp att lyckas med ditt spelresultat!

Nybörjarkurs från 1795:-

2 månaders fritt spel på Trelleborgs
Golfklubb ingår efter avslutad kurs.
Läs mer om olika varianter på
nybörjarutbildning längre ner.

Vi lånar ut klubbor

Du får låna klubbor under hela nybörjarutbildningen.
Din sving utvecklas under utbildningen & vi råder dig därför att vänta med att skaffa utrustning. Lars & Hampus kommer att hjälpa dig med vilka klubbor som passar just dig!

Vi erbjuder 3 olika nybörjarutbildningar ↓

1. Nybörjarkurs i grupp

2. Enskilt upplägg för en person

3. Egen kurs med vänner eller familj

Håll dig frisk med golf!

Sedan 1 januari 2018 kan arbetsgivare välja att ge friskvårdsbidrag för golf till sina anställda!
På Svenska Golfförbundets hemsida finns mer info om vad som gäller.
För att komma till den sidan klicka här»