Extra Olympiadag med lotteria 8 juni. Det blir en härlig tävling med fina priser, galna upptåg och lotteridragning. Glöm ej att anmäla dig!

– Alla olympiagolfare!

Registrera Dina ronder! Gå in på Olympiagolf sidan och klicka på
“ronder”. Där ser Du alla dina hcp ronder och då skall Du aktivt
klicka på “lägg till”. Då kommer ronderna att registreras i tävlingen
samt att Du ser dom på de Leaderboards som Du är med på.

Skapa Dina egna Leaderboards. Förutom att Du kan se ställningen i den klass Du tillhör kan Du skapa egna leaderboards.
Klicka på rubriken och därefter “skapa”. Nu kan Du enkelt göra Din
egen med vem Du vill. Bara att hämta från Dina Golfvänner.
Jag har t.ex. en som heter “Släkten e värst”, där vi gör upp om vem
som är värst. Jag skapar en för alla H45 gubbar och gör snart
en för vänner utanför Klubben. Kul att enkelt se vad de andra levererar samt att Du kommer att klara av Utmaningarna.

– Till Er som ännu inte gått med
Gör det nu! Vi håller ett härligt klubblotteri för alla Olympiagolfare som är anmälda innan maj månad slut. Din tävlingsanmälan är din andelslott.
Högsta vinsten är en flongans ny Taylor Made driver.
Gör ett besök i kansliet och be dom registrera Dig. Där kan Du betala avgiften både kontant och med kort.

Det kostar 380,-. Om du gör det innan 18/5 får du en presentcheck på Dormy (100,- då Du handlar för minst 300,- )

– Till alla som är med i Olympiagolfen
Extra Olympiadag

Läs mer Olympiagolfen klicka här»