Vi i familjen Ivholt har nöjet att ta över driften av restaurangen på Trelleborgs Golfklubb och öppnar Bistro Links 15/3 2019.

Under de senaste åren har ni sett oss på Dannegården, som vi drivit framgångsrikt under 5 år.

Vår målsättning är att se till att medlemmar och gäster har en familjär mötesplats att äta på och kunna umgås och känna sig som hemma.
Självklart vill vi servera alla er golfare och andra gäster en trevlig lunch i form av en gedigen dagens och en varierande a la carte.
Är det något speciellt ni vill fira så är vi rätta stället att komma till. Det kan vara bröllop, jubileum, födelsedagar eller kanske en konferens med ditt företag. Vi är övertygade vi kan erbjuda anpassade lösningar i en oslagbar utsikt.

Självklart hjälper vi till att förgylla dagen på klubben om ni vill ha ett golfevent med tillhörande förtäring och behöver ni övernatta så löser vi detta på Hotell Dannegården, några km bort.

Förutom en vällagad dagens kommer vår a la carte andas golf och därtill kommer vi erbjuda sallader samt något vegetariskt alternativ.

I köket står en trygg Trelleborgare som heter Martin Handal med många års kockerfarenhet både i Köpenhamn och på denna sida om bron.

Agneta Rosander, ett annat välkänt ansikte i Trelleborg, kommer huvudsakligen synas i serveringen ihop med Melvin Ivholt.

Vi hoppas att både medlemmar och nära boende kan få ”sin kvarterskrog” hos oss på klubben vid de tillfällen man vill slippa köket och bara ut och blanda sig med likasinnade. Eller varför inte äta något grillat på terrassen i sommar vid havet?Vi har många tankar och idéer hur vi vill göra Bistro Links till den självklara mötesplatsen när ni tänker på att spontant komma ner och äta något gott, eller bara hänga med likasinnade medlemmar och kompisar över något enkelt att dricka och tugga på.

Håll ögonen öppna.
Många av er har VIP-konton och självklart skall vi fortsätta med detta.
Varmt välkomna // Familjen Ivholt med personal