En gemensam tävling för seniorer inom 4-Skåne+

I år arrangeras Seniorfemkampen för första gången, en gemensam tävling för damer 50+ och herrar 55+ inom våra fem klubbar med det övergripande syftet att genom social samvaro skapa gemenskap och samhörighet.
Seniorfemkampen är en lagtävling med 10 damer och 10 herrar från varje klubb som kommer att spelas två gånger under 2017. Ifall det blir uppskattat är tanken att vi skall utöka antalet speldagar till nästa år.
Första omgången spelas på Bedinge GK 25/4 och andra omgången på Söderslätts GK 21/9. Shotgun start 09.30 samling senast 09.00.
Tävlingsform, slaggolf. Alla spelar från röd tee eller motsvarande. Samtliga spelares resultat från respektive klubb summeras och delas med antalet deltagare. Klubben med lägst snittscore vinner.
Startavgift 150,- per deltagare. Lunch ingår. Avgiften samlas in i förväg av respektive klubbansvarig.
Priser. Vinnande klubb tar hand om vandringspriset och får försvara eller lämna över vid nästa tävlingstillfälle
Individuella priser till de bästa resultaten samt utlottning.
Anmäl dig genom att skicka ett mail till klubbansvarig för Trelleborgs GK, Kjell-Åke Måryd. kjell.maryd@gmail.com
Detta kan du göra tidigast 11/4 09.00. Vid överteckning gäller anmälningsordning.

Välkommen! // Seniorfemkampsstyrelsen inom 4-Skåne+