Boka biljetter

Du förbokar dina biljetter via vårt onlineformulär längst ner på sidan.

Antal bokade biljetter: 33
Antal lediga biljetter: 42
Uppdaterat: 20/3 06:00

Både medlemmar & icke medlemmar är välkomna!
Tag chansen att äta, umgås & titta på vårens golfmode!

Vi visar vår­modet från samtliga märken som finns i butiken bland annat: DailySports, Nike kläder, Nivò, Peak Performance, Galvin Green, Girls Golf, Röhnisch, Under Armour,  Nike skor, FootJoy skor, Abacus, Ecco skor, Adidas skor & Oakley m. fl.

Datum: torsdagen 11 april
Tid: 17:30
Pris: 150kr
Ingår i biljettpriset: Våra nya duktiga krögare, Bistro Links by Dannegården,  serverar en Chevrésallad med honungsbakade betor, rabarber, rostade pumpakärnor & balsamicovinäger. Måltidsdryck ingår och efterföljande kaka med kaffe (Själva visningen är givetvis gratis!) Biljetten är även en lott i lottdrag­ningen under kvällen!
Antal biljetter: Det finns 75 biljetter & först till kvarn gäller…

Program: Vi inleder 17:30 med mat och dryck innan manne­kängerna gör entré. Efter visningen har shopen öppet och lämnar ett fördelaktigt erbju­dande till alla som har tittat. Vi har även bjudit in omtyckta Madde från Daily Sports.

Boka biljetter

Bokning sker online via formuläret nedan.

• Förbokade biljetter hämtas sedan ut & betalas i shopen från och med  shopens öppningshelg lördagen den 30/3.
  • Senaste datum för hämtning av biljetterna är den 7/4 om vi inte har kommit överens om något annat.
  • Kontrollera stavningen av din e-post noggrant så att vi kan nå dig!
  • Ange ett telefon nummer som det är lätt att nå dig på, gärna ett mobilnummer.
  • Tryck på pilarna på rullisten för att välja antal!