ALDRIG MER ILLALUKTANDE SKOR ELLER IDROTTSUTRUSTNINGAR!

SmellWell är en nyhet som inte döljer odörer i skor, väskor & sportutrustning, utan tar bort orsaken till problemet.
Innehållet i påsarna absorberar fukt och neutraliserar PH-balansen vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier.
Efter en till ett par dagars användning minskar bakterierna markant och med det även lukten som istället ersätts av en fräsch doft.
shopen_smellwells_i_hog

Testat av familjen Lindh – ägare av Trelleborgs Golf Academy & Shop
Som en aktiv familj, med barn som är på tävlingsnivå både inom tennis & golf, får man stå ut med en hel del illaluktande sportutrustning, främst skor.
När vi hade tröttnat på alla illaluktande golfskor, bagar, tenniskor, tennisväskor m.m. gick Jenny iväg och köpte diverse doftbollar i fackhandeln. Inte förrän hon hittade SmellWell hittade hon lösningen på problemet. Nu använder hela familjen Smellwell-påsar i alla träningsskor, bagar & väskor.  Även jackor som hänger i den garderoben luktar fräscht när skorna får denna enkla behandling.
Detta är en produkt som vi verkligen har testat och varmt rekommenderar!

SÅHÄR ANVÄNDER DU DINA SMELLWELL:

Arbetsskor och vardagsskor:
Lägg ett par SmellWell i skorna så snart du kommer hem från jobbet eller skolan och låt dem verka över natten. Redan nästa morgon kommer dina skor att vara torra, fräscha och utsöndra en behaglig doft. Nästa gång du tar på dig skorna lägger du över dina SmellWell i ett annat par skor. På så sätt jobbar de och gör nytta hela tiden!

bruksanvisning

SmellWell – ett naturligt filter
Tycker du att dina SmellWell känns lite ofräscha efter en längre tids användning i sunkiga skor? Lägg dem fritt på golvet så att syre kommer åt dem. På så sätt ventileras de och blir betydligt fräschare igen. Har de legat i riktigt blöta skor bildas kristaller i påsen vilket gör att de kan stelna. Du kan lätt bryta sönder kristallerna genom att klämma på påsen så att de återfår sin naturliga konsistens igen samt sin förmåga att suga upp fukt.

OBS!

Du skall inte tvätta dina SmellWell!

 

Nedan: Test av Smell Well gjort av Fever produktion