NYHET – Erik är med i sommarens Söndagsklubb!

Erik_prawitz_2016_black_whiteVår PGA-tränare Erik är med vid samtliga tillfällen och kommer att rotera i bollarna för att stötta juniorerna i spelet på banan!

Söndagsklubben under sommaren!

Juniorer som inte har officiellt handicap får chansen att spela på banan!

Bakgrund
Söndagsklubben under sommarlovet har samma upplägg som vårens & höstens Måndagsklubb.
1999 startade vi Måndagsklubben på Trelleborgs GK som ett komplement till den ordinarie träningen i grupp.
Vi ville ge alla barn som tränar i en gul eller grön grupp en chans att spela på stora banan.
Vi stänger av stora banan och reserverar den för våra juniorer. Att bara slå bollar på rangen eller övningsområdet ger ju ingen rättvis bild av golfens spelidé.
När många barn och föräldrar efterfrågade en liknande aktivitet på sommaren föddes idén om Söndagsklubben.

Sommaren 2017
Datum:
Samling:
Första start:
mellan 15:30-16:00

Tag med:
Ditt personnummer 10 siffror för våra närvarokort!

Utrustning:

Om du har egna klubbor, så tar du med dessa.
Till övriga lånar vi ut klubbor.
I övrigt gäller stadiga skor och kläder efter väderleken!

Ingen föranmälan krävs.

Krav för att få vara med i Söndagsklubben
Junioren ska vara anmäld till eller ha gått minst en gul eller grön kurs på Trelleborgs GK under 2017 och vara medlem på Trelleborgs GK.

Pris:
GRATIS! Söndagsklubben kostar inget, utan ska ses som ett komplement till den ordinarie träningen för er som går eller har gått i våra juniorträningar.

Ledare
Erik Prawitz, PGA tränare hos Trelleborgs Golf Academy, finns på plats
och lottar bollar, lånar ut klubbor & se till att alla kommer ut på banan.
Sedan följer Erik med ut på banan och roterar mellan bollarna för att ge tips & stöd.

Föräldrar som funktionärer
Precis som under Måndagsklubben behöver vi hjälp från alla snälla föräldrar som funktionärer för att se till att det blir ett bra flyt på banan. Funktionärerna får hjälp från Erik om de är osäkra på hur de ska göra på banan.

Välkomna till Söndagsklubben!