DagMånadSeniorJunior
Måndag - SöndagNovember-Februari320160
Måndag - SöndagMars-April420210
Vardagar + Helger från kl 13.00Sydpoolen280100
Varje dag reducerat pris innan kl 8:00 och efter kl 15:00. Går ej att kombinera med gästrabatt, Golfhäftet, greenfeemedlemsskapsrabatt eller andra rabatter.Maj-Septmeber350175

9-håls greenfee
Senior 280 kr och junior 140 kr på helgfria vardagar och efter kl 14.00 på lör-, sön- och helgdagar.

Familjerabatt
En senior som betalar full ordinarie greenfee får ta med en junior gratis.

Gästspel
Medlem äger rätt att inbjuda en gäst att spela på banan med 100 kr reducerad greenfee för seniorer och 50 kr för junior. Endast en gäst per gång och medlem. Detta gäller ej när Sydpoolsgreenfee utgår eller vid provisoriska greener.

Vänskapsklubb
Medlemmar i Gyttegård GK spelar fritt här och vi spelar även fritt där.
Medlemmar i Holbaek GK får 100 kr rabatt på ordinarie greenfee. När medlemmar i Trelleborgs GK spelar där får vi spela på vardag för 200 DKK och helg 250 DKK.

Vi tar emot:

• Golfhäftet – gäller helgfria vardagar
  • Viasat
  • Open Fairway
  • More Golf
  • LeisureBreaks
  • Smart Box
  • Sydpoolen

Open Fairways
Om du är medlem i Open Fairways så får du en rabatt här för hela bollen på 30% av ordinarie greenfee.

Viasat Golfkort
Du får personligen 40% rabatt på ordinarie greenfee. Rabatten gäller bara för den som äger kortet.

Sydpoolen
Greenfee 280 kr. Läs mer om Sydpoolen klicka här»