Hjälp av tränare & lära känna fler golfare.

I utvärderingar som vi har gjort med cirka 80 nya golfare på klubben har det framgått att man gärna vill ha fortsatt hjälp av sin tränare ute på banan efter utbildningen, och att man gärna vill lära känna nya golfare att spela med. I detta föddes idén med Spel på banan med tränare för våra nya golfare under sommaren.
Trelleborgs Golfklubb går in och stöttar idén, och därför är detta helt gratis för er som har gått utbildning de senaste 3 åren & som är medlemmar med hcp 54-37. Klubben vill ge er ett mervärde i att ha valt Trelleborgs GK som utbildningsplats!

Kostnadsfritt spel på banan med tränare i sommar!

På måndagar i sommar är banan reserverad för vuxna med hcp 54-37 samt för er som tränar på att klara spelresultatet för att få hcp 54.
Vi har blockerat tider för att ni i lugn och ro ska komma ut och spela med andra på samma nivå.

PGA-tränare Erik Prawitz är med hela tiden och kommer att rotera i bollarna för att ge tips och stötta dig i din golf.
Om ni är många kommer även medlemmar ur faddergruppen att gå med i bollarna och delge sin erfarenhet.

Vilka kan vara med?

• Golfare som har tagit sin nybörjarutbildning för vuxna & äldre juniorer på Trelleborgs GK under 2014-2017 och som håller på med ert spelresultat för att nå hcp 54.
  • Medlemmar & nybörjarmedlemmar i Trelleborgs GK med hcp 54-37

Dagar, tider & Upplägg

Datum: 12/6, 19/6, 26/6, 3/7, 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8
Samling: 17:15
Första start: 17:30, vi spelar 9 hål.
Pris: kostnadsfritt
Utrustning: Ta med dig dina klubbor och klä dig efter väderleken.
Anmälan: Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp 17:15 på angivna måndagar ovan.

Frågor?

Hör gärna av dig med frågor!
Shop: 0410-330480
Mobil Erik: 0702-657855
E-post: E-posta oss genom att trycka på brev-symbolen nedan!

Öppettider shop
E-posta oss!