Tävlingsveckan 2019, 14-20 juli

Det blir några nyheter och förändringar i årets upplaga. Största förändringen är att det blir gemensam prisutdelning på lördagen efter sista tävlingen. Då rustar vi för pub -och grillkväll tillsammans med Bistro by Links. Föranmälan direkt till Bistron.
Det blir live musik på terassen och full fart på grillen.

Under kvällen förrättar vi prisutdelning för hela veckans tävlingar ( ej torsdagens Golfresan on Tour ) och “kryddar” med överraskningar och extra priser. Det betyder också att vi inte har något krav på närvaro för att få sitt pris men hoppas naturligtvis att många medlemmar kommer till kvällen för att hylla veckans pristagare, äta och dricka gott samt ha en riktigt trevlig kväll och avslutning på en intensiv vecka.
Glöm inte att markera i almanackan och gör dina/era tävlingsanmälningar.
Vi siktar på deltagarrekord för 3:e året i rad.

Söndag 14/7
Värmeslaget. 3-manna lagtävling. En annorlunda form av bästboll. Spelare A måste räknas på hål 1, 4, 7 osv. Därutöver ytterligare ett valfritt resultat. Tävlingssponsor Ahlsell

Måndag 15/7
Mixed greensome med ytterligare ett slag innan ni väljer boll. Tävlingssponsor Stena Line

Tisdag 16/7
Traditionell singeltävling i 3 klasser. Tävlingssponsor Trelleborgs Golf Academy&Shop.

Onsdag 17/7
Minnestävlingen
där alla pengar oavkortat går till välgörande. I år spelar vi 4-manna Texas scramble, nytt! och mottagare är  prostataforskningen i samarbete med Kalendeflickorna i Trelleborg som under flera år samlat in hundratusentals kronor till forskningen. Dagens extratävlingar samlar in pengar till Hans Hanssons Minnesfond som bl.a. gjorde det möjligt att köpa in hjärtstartaren till på hål 14. Det blir live musik på Krogen med 70-tals bandet Inferno som underhåller och grillen är igång för en härlig avslutning på tävlingsdagen. Tävlingssponsor Bygg City i Trelleborg

Torsdag 18/7
Golfresan on Tour
. Bästbolltävling, slaggolf, i en klass.Hitta en spelpartner och anmäl er till en av årets populäraste tävlingar. Observera att denna tävling har egen prisutdelning samma dag.
Golfresan on Tour firar 15-års jubileum och spelas vid 65 tillfälle under året, på lika många platser i landet. Ett härligt prisbord samt HiO challenge m.m. Åldersgräns 18 år.

Fredag 19/7
TT-Line´s singeltävling i 3 klasser. En återkommande klassiker som alltid spelas fredagen i tävlingsveckan. Tävlingssponsor TT-Line

Lördag 20/7
Då avslutar vi veckan med traditionell Irish Rumble. 4-manna lagtävling där ni räknar ett resultat första 6 hålen. 2 resultat nästkommande 6 hålen. Därefter 3 resultat i 5 hål och samtliga 4 resultat sista hålet.
Dagen avslutas, som tidigare beskrivits, med grill -och pub kväll då vi håller prisutdelning för hela veckan. Anmälan direkt till Bistro by Links som är tävlingssponsor denna dag.