Dag 7 – Irish Rumble

Sista dagen i Tävlingsveckan avslutades, traditionsenligt, med lagtävling och avslutningsmiddag. En härlig och värdig avslutning på en fantastisk vecka! Segrare blev även detta år, Lag Broberg, Annika & Magnus Broberg tillsammans med Marcus Hansson och Magnus Dahl. Detta ödmjuka lag visade sig vara för svåra för det övriga startfältet. Senare på kvällen hölls prisutdelningen på avslutningsmiddagen där samtliga deltagare samlades för en god buffé med musik och allsång som tillbehör. Kvällens trubadur – Glenn Patric. Allt som det skall vara!

Resultaten : 1. Lag Broberg 134 2. Lag Dahl 136 3. Lag Ohlsson 138 4. Lag Ganslandt 139 5. Lag Kronholm 140 6. Lag Talso 140 7. Lag Hansson 140 8. Lag Knutsson 140 9. Lag Palmgren 144 10. Lag Westman 144 11. Lag Wirgin 145 12. Lag Dahav 146 13. Lag Jönsson 146 14. Lag Friedrichsen 147 15. Lag Nilsson 148 16. Lag Borg 150 17. Lag Ström 150 18. Lag Collin 151 19. Lag Bengtsson 153 20. Lag Yngvesson 153 21. Lag Pergler 155 22. Lag Schöneck 155 23. Lag Lantau NR

Dag 6 TT-lines singeltävling

Fredagens tävling hade rekordstort deltagande. 115 spelare gjorde upp i tre klasser. Ytterligare en dag med fint sommarväder och härliga förutsättningar för fin golf. Och så blev det. Segrare i A-klassen blev Freddie Lienau med 67 netto och i B-klassen Thomas Mattsson med fantastiska 61! I C-klassen vann Carl Rubin på 41 poäng

Dag 5 Mixed Greensome

Femte dagen ingen förändring! Strålande väder, deltagare och resultat. Denna dag var det “Mixed greensome” på schemat och indelning i tre olika klasser beroende på ålder och hcp. Segrare i A-klassen Karin Bergendorff och Robert Andersson, B-klassen Mona ter Laak och Sten-Inge Alm samt i C-klassen Annette Bodare tillsammans med Stefan Greko. Nu återstår det endast 2 tävlingar för årets vecka och 720 deltagare kommer att minnas både fina och mindre bra slag samt en del annat. Resultat från veckan här»

Dag 4  tillägnad Cancerfonden

Dag 4 på Tävlingsveckan bjöd på fortsatt härligt sommarväder och god stämning bland samtliga deltagare. Dagens tävling var helt tillägnad Cancerfonden och alla inkomna pengar från dagen går direkt till denna fond. Insamlad summa från deltagarna blev 19000,- och dör till har 16 företag skänkt vars en 1000-lapp vilket ger ett saldo på 35000,- i skrivande stund. Insamlingen pågår hela veckan ut. Stort tack till alla som bidragit till ett fantastiskt insamlingsresultat. Segrare i dagens tävling, respektive klass, blev Pontus Persson/Daniel Jönsson samt Irene & Gudmund Persson. Samtliga tävlingsresultat här»

Dag 3 Sol & Värme

Det blev mer sol och ett flertal solröda ben/armar syntes runt klubbhuset efter avslutad tävling. A-klassen vanns av Otto Hansén på fina 66 netto. Otto blev också dagens brutto-score vinnare med 73 slag. Alltid en fjäder i hatten för golfare som gör en runda lägre än sin ålder. Vi är många som lägger till en extra applåd! B-klassen vanns av Annette Alm, också med röda siffror på fina 69 och C-klassen av Philip Broberg som efter alla förberedelser med att presentera den finaste banan, scorade härliga 37 poäng. Så här långt – en fantastisk start på Tävlingsveckan med många fina resultat. Stort tack till samtliga deltagare och dagens tävlingssponsor, SE Jönsson Maskinstation och en extra eloge till våra banarbetare som, tidigt i ottan, preparerar och gör banan till en härlig golfupplevelse. resultaten hittar här»

Dag 2 – två-manna scramble

Andra dagen på den intensiva veckan. 2-manna scramble i fantastiskt fint sommarväder. A-klassen vanns av Pontus Persson och Daniel Jönsson på fina 61,5. I B-klassen “sopade” Annette Bodare och Stefan Greko banan och tog hem första priset på 57,2. Stort grattis till samtliga pristagare och stort tack till samtliga deltagare och dagens tävlingssponsor, G4S. resultaten hittar du här»

Dag 1 värmeslaget

Äntligen är vi igång. Första dagens segrare blev lag Falck. Grattis! Hela resultatlistan hittar du Värmeslaget 2015

Insamlingen till Cancerfonden under Tävlingsveckan gav ett resultat på 39200,-. Fantastiskt och stort tack till alla som bidragit. Detta är vårt bidrag på Trelleborgs Golfklubb i den riksomfattande tävlingen “Ett slag för Cancerfonden”.  Förutom att alla avgifter från onsdagens tävling oavkortat gick till insamlingen har också 18 företagare och privatpersoner skänkt vars 1000,-. Tillsammans med tidigare insamlingar i år skall vi nu sammanställa och skicka in vårt bidrag till Cancerfonden. Det lär bli en bit över 60000,- !
Företag & Privatpersoner som har skänkt pengar:

Rörhuset AB,  Trelleborgs Golf Academy & Shop/ Lars Lindh´s Golf AB, SE Jönssons Maskinstation AB, Skåne Isolering AB, Åsa Wirgin AB, Prestando AB, Trelleborgs Rörservice AB, Revelino Revision Lennart Nilsson AB, Anonym, TIBAB, Stål i Trelleborg AB, Duellen El AB, PowerHeat AB, Anita & Kenneth Svensson, Zig Zag Mediakonsult, Elkonsult-JLE AB, Farmartjänst i Trelleborg och SAWI