På bara 3 dagar blev “Teknik & Spel med Erik” fulltecknad.

Samtliga 6 platser är bokade…

Träna långsiktigt hos Trelleborgs Golf Academy!

Vår PGA-tränare Erik Prawitz går nu sista delen av TU (Tränarutbildningen).
I utbildningen ingår ett arbete där Erik har fått i uppgift att koncentrera sig på Teknik & spel enskilt med  4-6 elever.
Projektet sträcker sig mellan årsskiftet 2014/2015 – hösten 2016
Ta chansen & träna långsiktigt och få långvarigt resultat till ett riktigt bra pris!

I lektionspaketet ingår:

1. Spel på banan

2 gånger/år  spelar Erik 9 hål på banan med dig. Efteråt är det dags för analys där ni  pratar kring din sving & rutiner & vilka områden du kan förbättra.

2. Lektioner med Svinganalys

5 stycken 25-minuters lektioner med svinganalys i studion
5 stycken 50-minuters lektioner med svinganalys i studion

3. Kontroll av din utrustning

Vid 2 tillfällen under kursen kommer Erik att kontrollera din golfutrustning.
Han mäter klubbornas Lie & Loft så att de stämmer med din sving & teknik vid det tillfället.
Ni pratar också kring vilka av klubborna i din bag som är är bäst för den teknik & ambition du har.

4. Analys av ditt golfspel

Erik kommer att ha s.k. spelarsamtal med dig där han coachar dig kring mentala styrkor & svagheter.
Vad har du för målsättning med din golf?
Vilka styrkor & svagheter har du? Hur kan du dra nytta av dessa respektive hur kan du förbättra dig?
Har du några fysiska hinder eller skador?
Hur anpassar ni din sving bäst för dina förutsättningar?
Erik gör upp en handlingsplan tillsammans med dig.  Eftersom det är ett långsiktig lektionspaket kan ni behöva revidera handlingsplanen efterhand som du utvecklas.

shopen_erik_paketpris_jpg

shopen_info_anmalan_erik_mobil_jpg