Kansli

• På kansliet träffar du vår klubbchef Håkan Johansson samt Lena i receptionen.

Banan

• De som håller banan i perfekt skick gör det under ledning av vår greenkeeper Sune Nilsson. De arbetar oftast tidigt på morgonen och huserar på Golfgården som ligger vid övningsområdet och rangen.

Restaurang

• När du blir sugen på något gott besöker du med fördel Bistro Links. Bistron drivs av familjen Ivholt som även äger och driver Hotell Dannegården i Trelleborg  Lika populärt och omtyckt av gäster som av medlemmar och inte minst Trelleborgs näringsliv som gärna tar en lunchutflykt hit.

Golfshop

• Vår golfshop är vida berömd och 2014  blev de 1:a i  “Årets Golfshop” i Sverige! Många golfare åker hit för att shoppa hos Jenny och Lars. Om du går in på deras hemsida (du hittar länk dit på klubbens hemsida) så förstår du säkert varför Lindhs shop är så omtyckt. På den hittar du också all information om kommande kurser och lektioner med Lars samt en massa användbara golftips. Du når Lars på 0410-330480.

Ordförande

• Klubbens ordförande är Lars Licke.

Tidsbokning

• Tidsbokning gäller hela dagen mellan kl. 06.00-21.00. Du kan boka rundan 14 dagar i förväg. Du gör det antingen via internet (www.golf.se), i golfterminalen vid receptionen eller per telefon.

Bagbricka

• Bagbrickan och den lilla årsetiketten finns att hämta på kansliet. Fäst den på bagen så att alla kan se vilken klubb du är stolt medlem i.

Tävling

• Det fylliga tävlingsprogrammet som kommer ut under våren och tar upp årets samtliga tävlingar kan du hämta ut på kansliet. Du finner det även på vår hemsida.

• Både damerna och herrarna har sina egna tävlingsdagar vardagar varje vecka där alla är välkomna att vara med. Fråga kansliet eller titta på hemsidan vad som gäller och vilka dagar det är.

• Varje tävlingsfri helgdag samlas en hel del medlemmar, “Di hemlösa”, klockan 08.30 för anmälan.  Därefter sker lottning.  Där kan vem som helst vara med och det är som sagt vad bara att dyka upp så tar de hand om dig.

Hemsidan och Facebook

• Bokmärk www.trelleborgsgk.se på din dator. Det finns gott om anledningar att då och då besöka vår hemsida. Förutom allt praktiskt som vem som sitter i styrelsen och arbetar på klubben så hittar du även banguide och tävlingskalender med starttider och resultat. Där finns också roligheter som bildgalleri och annan kuriosa. Naturligtvis finns vi också på Facebook.

 

 

Årsavgift

• Vill du dela upp årsavgiften erbjuder vi delbetalning via autogiro. Fyll bara i en autogiroblankett (finns att printa ut på hemsidan) och lämna in den på kansliet. Har du väl gjort det en gång så löper autogirot på år efter år.

• Du kan även delbetala via More Golf ­– ett förmånligt MasterCard som ger dig poäng på dina inköp, rabatter på greenfee samt försäkring. Läs mer på moregolf.golf.se.

• Du som bor utomlands använder följande begrepp vid betalning:
Bic: ESSESESS & IBAN: SE 89 5000 0000 0564 0100 3685


Regler angående spelrätt

Följande är en sammanfattning av de spelrättsstadgar och regler som beslutats av medlemmarna vid årsmötet:

-Om aktiv senior med spelrätt vill bli passiv medlem skall det anmälas senast den 31 oktober året före.
-Om aktiv senior med spelrätt vill ändra kategori till lägre medlemskap, alltså till vardags eller lågsäsongs (greenfeemedlemskap gäller inte) skall detta anmälas senast den 31 december.
-Om aktiv senior med spelrätt vill ändra kategori till högre medlemskap, alltså fullbetalande eller vardags kan det göras när som helst och skall gälla för hela året.
-Om aktiv senior med spelrätt vill gå ur klubben eller bli greenfeemedlem gäller reglerna för
utträde. Alltså;

Man kan sälja spelrätten till ny medlem när som helst.

Man återlämnar spelrätten till klubben utan krav på ersättning. Om detta görs senast den 31 oktober slipper man avgift för nästa år.

Man hyr ut spelrätten till ny medlem för helt kalenderår och betalar själv avgift för passivt medlemskap.

Tveka inte att fråga oss på kansliet eller någon medlem om ni undrar över något.