Demodag klubbor sö 4/4 11:00-15:00

Märken: PING, Callaway, Wilson, TaylorMade, Wilson & Titleist
Plats: Rangen på Trelleborgs GK
Erbjudande: Vid köp av klubbor får du en värdecheck på 10% – se nedan!

Nya rutiner under demodagen
På grund av rådande omständigheter så kommer vi att hålla större avstånd på demodagen.
För att detta ska fungera så vill leverantörerna att alla bokar tid i år. Tidsbokning innebär självklart inte något köptvång, utan är en möjlighet att hålla avstånd på ett korrekt sätt, och att kunna ta emot kunder en och en.
Boka tid med de märken ni är intresserade av i god tid. Om ni kommer ut spontant till demodagen är det Lars ni ska gå fram till, för att se om det finns någon ledig tid. Lars kommer att stå redo med bokningsschemat hela dagen.
Förboka dina tider i shopen eller:
Via telefon: 0410-330480
Via e-post: klicka här

Kan du inte på demodagen? – Boka en utprovning i studion med Lars en annan dag, också med erbjudande – läs nedan!

Custom Fitting med Lars i studion

Boka din egen personliga utprovning av klubbor med Lars!

Lars tar emot i en luftig fräsch miljö i svingstudion vid vår drivingrange.

I studion finns klubbor från de ledande leverantörerna och du får järnklubbor, metalwoods, wedgar & putters som blir anpassade efter dig och dina förutsättningar.

25/3-4/4 får alla som köper klubbor en värdecheck på 10% av klubbornas värde att använda vid ett annat inköpstillfälle.