Läger på höstlovet för juniorer

Dagsläger den 26-28 oktober för gul, grön, vit & elitnivå i våra juniorträningar.

Varmt välkommen med er anmälan!

Tränare & upplägg:

Lägret är ett dagsläger, vilket betyder att det inte är övernattning, utan träning & spel under 3 dagar 26-28/10 enligt schema nedan.

På lägret kommer vi att genomföra roliga & nyttiga övningar, spel på stora banan samt mycket mer!

Dagar & Tider:
måndag 26/10 09:00-16:00
tisdag 27/10 09:00-16:00
onsdag 28/10 09:00- cirka 14:00
Samling varje dag utanför klubbhuset.

Preliminärt program måndag & Tisdag:
Vi delar in er efter nivå.
09:00-11:30 Träning i olika stationer.
11:45 lunch (ingår i lägeravgiften)
Eftermiddag Uppföljningsövning och sedan spel på banan
Preliminärt program onsdag
09:00-cirka 14:30
Vita grupper & elit spelar 18 håls tävling
Gul & Grön grupp spelar 9 hål vanligt spel och när de gula & gröna har kommit in så tränar de med tränare tills de som tävlar har kommit in.
Vi avslutar med lunch

Medtag:
Frukt, vattenflaska, kläder som passar vädret samt klubbor (Om du behöver låna klubbor anger du det i anmälningsformuläret.)

Dina tränare under lägret är:
PGA-tränare Hampus Borg &  Lars Lindh

Gruppstorlek & pris

Max 24 personer & minimum 10

Pris: 500kr
I detta ingår:
3 dagars träning och spel med Lars & Hampus
Lunch under 3 dagar hos vår golfrestaurang Bistro Links.
Golfklubben fakturerar kursavgiften via mail. Om du uteblir faktureras halva avgiften

Vem kan vara med på lägret?

Lägret vänder sig till juniorer som är har gult & grönt träningskort och er som går i vit grupp  &  i elitgruppen och har gått i våra träningar under 2020.

Anmälan!

Anmälan till lägret sker online via den gröna knappen nedan ↓ senast den 21/10. Först till kvarn gäller, så anmäl så fort du kan.
Vi tar emot anmälningarna i turordning.
När anmälan är mottagen så lägger vi ut förnamnet på hemsidan.
Vi uppdaterar detta inom 24h, men oftast redan inom någon timme efter er anmälan.

Vi har anmält oss!

(Uppdaterat 20/10 10:00)
Antalet lediga platser: 0
Antalet anmälda: 25
Antalet reserver: 2
Anmälda namn: Jacob L, Johanna B, Anton L, Jonathan B, Gustav H, Maximilian N, Loke N, Walter B, Älva E, Max C, Theodor H, Sigrid E, Edvin B, Vilmer B, Ebbe A, Thomas N, Oskar W, Alvin W, Eric R, Ebba FG, Thea L, Karoline S, Vincent Sj, Vincent Sk, Elliot S
FULLTECKNAT! Anmäl dig som vanligt om du vill ställa dig på vår reservlista!
RESERVER:
1. Isabella W, 2. Dante N,