Ny version av OnTag-appen för iPhone finns nu för nedladdning från App Store 
I den nya versionen 2.1 så är allt nytt, lite moderna gränssnitt, allt går snabbare och det är lättare att både förstå och hitta. 
OnTag-appen har du “allt-i-ett” scorekort, banguider och GPS avstånd till framkant, bakkant och centrum på alla hålen. 
Du kan när som helst dela ditt scorekort via epost och när du är klar kan du uppdatera ditt handicap direkt till GIT. 

Scorekort i mobilen – OnTag Scorekort 
Trelleborgs GK erbjuder alla gäster och medlemmar digitalt scorekort från EVRY. Med de digitala scorekorten så behöver du inte fylla i något själv, all information kommer direkt från GIT. I appen får du flera intressanta möjligheter, GPS-avstånd, möjligheten att dela scorekort, och inte minst uppdatera handicap direkt från appen. 

Så här enkelt är det 
Ladda ner appen “OnTag Scorekort” på App Store eller på Google Play. 
Efter installationen startar du appen och loggar in med ditt golf-id och ditt lösenord (lösenordet är detsamma som du har för Min Golf). 
Boka starttid som vanligt via telefon, golfterminalen eller på internet. 
När du kommer till klubben och “checkar in” i vår reception så säger du till att du vill ha ett digitalt scorekort, så skickar de ett digitalt scorekort med uppdaterad information direkt till din iPhone/Android från GIT. Dessutom finns avstånd till framkant, bakkant och centrum på alla greener. 

När rundan är färdigspelad kan du uppdatera ditt handicap till GIT direkt från appen. 

Ladda ner appen redan idag men observera att du får ditt scorekort först efter att du “checkat in” i receptionen på speldagen. 

För att se hur det funkar, klicka här. 

Skulle något gå fel i appen kan man alltid avinstallera den och installera den på nytt. Alla gamla scorekort finns kvar.

OnTag 2