Om Bistro Links by Dannegården

Följ Bistro Links på Sociala medier.

Här publiceras bl.a dagens lunch varje vecka samt våra event.

Vi i familjen Ivholt har sedan våren 2019 nöjet att sköta driften av restaurangen, Bistro Links by Dannegården på Trelleborgs Golfklubb.
Under de senaste åren har ni sett oss på Dannegården inne i Trelleborg, som vi driver framgångsrikt sedan snart 7 år.

Vår målsättning – din kvarterskrog
Vi vill att medlemmar och gäster har en familjär mötesplats att äta på och kunna umgås och känna sig som hemma. Helt enkelt en trivsam kvarterskrog. Vi finns här, vid de tillfällen man vill slippa köket, och spontant vill komma ner och äta något gott, eller bara hänga med likasinnade medlemmar och kompisar över något enkelt att dricka och tugga på. Eller varför inte äta något grillat på terrassen i sommar vid havet?

På menyn
Förutom en vällagad dagens finns vår á la carte som andas Bistro och därtill erbjuder vi  sallader och vegetariskt alternativ.
Självklart vill vi servera alla er golfare och andra gäster en trevlig lunch i form av en gedigen dagens och en varierande á la carte.

Är det något speciellt ni vill fira så är vi rätta stället att komma till.
Det kan vara bröllop, jubileum, dop eller födelsedagar.

Konferens
Vi erbjuda anpassade konferenslösningar i en oslagbar miljö med en fantastisk utsikt från mötesrummet.

Golfevent
Självklart hjälper vi till att förgylla dagen på klubben om ni vill ha ett golfevent med tillhörande förtäring och behöver ni övernatta så löser vi detta på Hotell Dannegården, några km bort.

Personalen
I köket står en trygg Trelleborgare som heter Martin Handal med många års kockerfarenhet både i Köpenhamn och på denna sida om bron. Melvin Ivholt kommer huvudsakligen synas i serveringen, ett välkänt ansikte från Trelleborg.

Tankar & Idéer
Vi har många tankar och idéer kring säsongen 2020, men är också nyfikna på att höra vad du önskar dig för event på Bistro Links.

VIP-konto
Många av er har VIP-konton och självklart skall vi fortsätta med detta.

Varmt välkomna
Familjen Ivholt med personal