Tävlingsveckan 12/7 – 18/7
Nu lättar Svenska Golfförbundet på sina restriktioner/ rekommendationer vad gäller tävlingsverksamhet som är arrangerad av klubben. Detta gäller från 1/7 vilket gör att vi kan se fram emot ännu en Tävlingsvecka och därefter nya tävlingar under resterande del av sommaren samt till hösten.
Vi har ställt samman ett, till vissa delar, nytt program för Tävlingsveckan då en del tävlingssponsorer avböjt arrangemang i år då deras landsomfattande tävlingar ej går att genomföra enligt plan. Så gäller även startmetod då gemensam start, shot-gun, ej får tillämpas.

Huvudpartner för årets tävlingsvecka är vår senaste samarbetspartner,
Skurups Sparbank.
Vi kommer att tävla klassvis och genomföra prisutdelning utomhus efter avslutad klass. Det finns inga krav på att närvara vid prisutdelningen. Eventuella priser kan hämtas i efterhand.
Vi vill ändå att årets vecka skall motsvara förväntningarna så långt det är möjligt samt lägga till det där lilla extra. Alla skall kunna trivas lite mer dessa dagar.

Det blir grill och trubadur på terrassen, onsdag 15/7 då vi arrangerar ”minnestävlingen”
Det blir extratävlingar och Hio-priser under alla dagarna
Det blir en avslutningskväll med mer grill och mer musik på lördagskvällen samt andra galna upptåg. Kanske Lyckohjulet återuppstår.

Till dig som medlem och de du känner.
– Bocka av 12-18/7 i almanackan!
– Spana in tävlingsprogrammet på golf.se!
– Hitta din/dina lagkamrater för de olika tävlingarna!
– Var med och gör årets vecka till den bästa hittills!

Tävlingskalender

12 juli
Vi inleder med ”alla partners uppstartstävling”. Här har alla klubbens samarbetspartners möjlighet att visa upp sig, träffa medlemmar och naturligtvis, skänka priser.
Det blir en partävling, modifierad bästboll poängbogey. Den vill ni inte missa

13 juli
Stena Line´s dubbel greensome.
En partävling med goda möjligheter till en låg score och härliga priser på Östersjön för kommande mini-semestrar

14 juli
Shopens singeltävling.
Det ultimata spelet. Du mot dig själv. En klassisk singeltävling i tre klasser med Trelleborgs Golf shop & Academy som tävlingssponsor

15 juli
Bygg-City´s 4-manna scramble.
Nu blir det åka av. En äkta texas scramble med tvingande utslag och här utlovas fin-fina resultat. Dagen spelas, i vanlig ordning som vår minnestävling då vi tänker en extra tanke till de som inte är med oss längre. Allt överskott går till välgörande ändamål och i år är det två olika projekt som delar på det insamlade

16 juli
Klubbens 2-manna, hosted by Styrelsen.

Ännu en scramble dag men nu är det endast i par. Kanske en riktig utmaning för en mixed? Vars 7 tvingande utslag och 4 fria.

17 juli
10 i topp.
De senaste årens succé singeltävling. I år sponsrad av TT-Line. Vi tävlar i två lika stora klasser och de 10 bästa i varje klass går till shoot-out över 9 hål. En tävlande försvinner på varje hål tills segraren står kvar på 9:ans green.

18 juli
Irish rumble – Bistro Links. 4-manna traditionell avslutningstävling. På kvällen är det samling på terrassen med grill och musik samtidigt som vi avslutar årets tävlingsvecka. Det går alldeles utmärkt att anmäla sig till kvällen även om du inte deltager på denna tävling, och vice cersa.
Alla anmälningar till kvällen görs direkt till restaurangen

Välkomna // Tävlingskommittén