Våra medlemskap 2020

Teckna ett fullvärdigt medlemskap hos oss på Trelleborgs GK

och spela även fritt på Vellinge GK.

Kontakta oss för mer info, på 0410-330460eller via mail kansli@trelleborgsgk.se

Autogiroblankett

*Fullvärdigt medlemskap
Medlem som är fullvärdig spelar även fritt på Vellinge GK.

*Vardagsmedlemmar får spela alla vardagar året runt. Vid spel på banan lördagar, söndagar och helgdagar under tiden april-oktober erlägges gällande Sydpoolengreenfee (340 kr).
Vardagsmedlemmar får deltaga i klubbens tävlingar under förbudstiden mot erläggande av gällande tävlingsgreenfee. Ingår även fritt spel vardagar på Vellinge GK.

*Lågsäsongsmedlemmar får spela alla dagar september-maj. Då gäller endast spel på Trelleborgs GK. Ingår ej fritt spel på Vellinge GK. Under juni-augusti erlägges gällande Sydpoolengreenfee (340 kr). Spelare är ej berättigad till Sydpoolenrabatt på övriga klubbar.

*Spelrätt
Aktiv senior med fullvärdigt-eller vardagsmedlemskap skall äga en spelrätt på vissa av våra medlemskap i listan ovan. Kansliet informerar om detta. En spelrätt går idag på cirka 300kr.

*Sydkustens Greenfeemedlemskap
Tre fria ronder samt 100:- rabatt på ordinarie greenfee.

*Familjemedlemskap
Två vuxna samt obegränsat antal barn. Dock ej äldre än 21 år.

*Nybörjarmedlemskap
Detta medlemskap gäller spel på TBGK för de som har gått nybörjarutblidningen på TBGK.

Dela upp årsavgiften
Autogiro: Vi erbjuder månadsbetalning via autogiro. Fyll i denna blankett och lämna in den till kansliet
Autogiroblankett  »

MoreGolf: Golfförbunder har även ett förmånligt erbjudande om delbetalning via MoreGolf.
Läs mer här: Delbetalning via MoreGolf »

Vid betalning:
IBAN nr:SE 89 5000 0000 0564 0100 3685