Våra medlemskap

Teckna fullvärdigt medlemskap så spelar du även fritt på Vellinge GK!

Kontakta oss för mer info, på 0410-330460 eller via mail kansli@trelleborgsgk.se
(Gäller fullvärdiga medlemskap)

*Fullvärdigt medlemskap
Medlem som är fullvärdig spelar även fritt på Vellinge GK.

*Vardagsmedlemmar får spela alla vardagar året runt. Vid spel på banan lördagar, söndagar och helgdagar under tiden april-oktober erlägges gällande Sydpoolengreenfee (340 kr).
Vardagsmedlemmar får deltaga i klubbens tävlingar under förbudstiden mot erläggande av gällande tävlingsgreenfee. Ingår även fritt spel vardagar på Vellinge GK.

Dessa medlemskap berättigar även till fritt spel på våra i Danmark. Vaerlöse Golf och Greve Golf utanför Köpenhamn samt Gyttegard på Jylland. Medlemmar kontaktar respektive klubb för bokning

*Lågsäsongsmedlemmar får spela alla dagar september-maj. Då gäller endast spel på Trelleborgs GK. Ingår ej fritt spel på Vellinge GK. Under juni-augusti erlägges gällande Sydpoolengreenfee (340 kr). Spelare är ej berättigad till Sydpoolenrabatt på övriga klubbar.

*Sydkustens Greenfeemedlemskap
Tre fria ronder samt 100:- rabatt på ordinarie greenfee.

*Familjemedlemskap
Två vuxna samt obegränsat antal barn. Dock ej äldre än 21 år.

*Nybörjarmedlemskap
Detta medlemskap gäller spel på TBGK för de som har gått nybörjarutblidningen på TBGK.

Dela upp årsavgiften
Autogiro: Vi erbjuder månadsbetalning via autogiro. Fyll i blanketten via knappen nedan och lämna in den till kansliet.

MoreGolf: Golfförbunder har även ett förmånligt erbjudande om delbetalning via MoreGolf.
Läs mer här: Delbetalning via MoreGolf »

Vid betalning:
IBAN nr:SE 89 5000 0000 0564 0100 3685