Kommittéer

TBGK skall hålla en hög ambitionsnivå när det gäller att engagera medlemmarna i klubbens angelägenheter.

Styrelse, kommittéer och kansli skall fortlöpande förse medlemmarna med god och snabb information om planer och aktiviteter.

Tävlingskommittén

Jackie Ganslandt– Ordförande
Sten-Inge Alm
Magnus Dahl
Alf Bengtsson
Mattias Magnusson
Jackie Ganslandt
Kenneth Mårtensson
Kjell-Åke Måryd

Tävlingskommitén omfattar även Dam- och Herrkommittén och arbetar
med planering och hantering av tävlingsarrangemang och de ansvarar för
tävlingsledning.
Tävlingsverksamheten i klubben skall genom att medlemmarna erbjuds ett
omväxlande program stimuleras till ett högt deltagande.

Medlemskommittéen

Medlemskommitténs uppgift är att se till att svara på medlemmarnas frågor och försöka uppfylla medlemmarnas önskemål.
Att årligen bjuda in nya medlemmar till ett infomöte.

Medlemskommittén ingår som en del av Marknadskommittén. Till kommittén finns hängivna faddrar.

Vad är en fadder?

Faddrar är frivilliga medlemmar i Trelleborgs Golfklubb som ställer upp som stöttande spelpartner för nybörjare & nya medlemmar.

Syftet med den fadderledda golfen är:
– öka spelskickligheten hos nybörjare och medlemmar
– ge bättre regelkunskap och insikter om vett och etikett inom golfen
– knyta eller förnya kontakter mellan medlemmar

I nybörjarutbildningen på Trelleborgs Golfklubb ingår det 2 fria månaders spel på vår bana.
Faddergolfen är kostnadsfri
om du har gått nybörjarutbildning på Trelleborgs GK.

Att tänka på för nybörjare vid spel med fadder:
Om du är vuxen tar du med dig din utbildningsbok.

Om du är junior så tar du med dig de träningskort som är speciellt utformat för Trelleborgs GK.

Här nedan finner du våra faddrar som du kan ringa om du vill spela eller har någon fråga.

Namn Telefon e-post
Anders Olofsson 070-9504325
olofsson.0410334325@live.se
Käthner Ström 0704-334133 kathner.strom@telia.com
Leif Carlsson 0705-853248
leif.dg@telia.com
Lennart Nord 070-7346579
lellenord@gmail.com
Tom Johansson 076-7234184 johatom@bredband.net
Barbro Sundelin 076-8902627 barbro.sundelin@spray.se
Brian Mansell 0708-301451 brian@mansell.se
Finn Kajson 0734-248771 finn@sydenergi.se
Lena Anderberg 0722-116347 anderberg.lena.bodil@icloud.com
Marknadskommittéen

Marknadskommittén arbetar med marknadsföring och profilering av vår anläggning mot samarbetspartners, gäster och medlemmar.

Styrelsen har antagit den nya visionen som presenterats av Marknadskommittén –“Sveriges bästa Links”

Möjligheterna att genom samarbetsavtal med företag beträffande reklamaktiviteter etc. stödja klubbens ekonomi skall utnyttjas i den omfattning kommittén finner det möjligt och lämpligt.
Marknadskommittén behöver hela tiden utvecklas och då behövs också nya, engagerade kommittéaktiva. Du som känner att du vill arbeta med klubbens framtid är välkommen till Marknadskommittén.
Klubbens godwillskapande åtgärder skall sammanfattas i en marknadsplan som upprättas och hålles aktuell genom kommitténs försorg.

Herrkommittéen

Agneta Borg, 0724-246544
Annette Alm, 0706-287888

Damkommittén informerar 2019
Här kommer damkommittén under året lägga ut aktuell information och bilder, så titta in här lite då och då.
Kontaktuppgifter till kommittén finner du här

Andra aktiviteter/tävlingar
Kommande damtävlingar på Trelleborgs GK:

Sköna Tisdag 28/5 utbytesdag
Midsommarstansen

Nationella Damdagar i Skåne: klicka här

Seriespel
Lagledare för damernas seriespel är Annika Broberg 0733-363226. Kontakta gärna Annika om deltagande och matchtillfälle
– Seriespel klicka här »

Damernas TisdagsMasters samt herrarnas OnsdagsMasters har ändrats till FredagsMasters med start 12/4.
Det blir deltävlingar på fredag eftermiddagar med samling och start från 12.30. Över hela perioden spelas FredagsMasters som en Eclectic. Deltagande i tävlingen kan även ske utanför den gemensamma samlingen och då med markör. Anmälan och registrering i kansli med startavgift 50,-

Blomsterflickorna
De populära blomsterflickorna är på tisdagar med start den 26 mars med uppehåll i juli. Blomsterflickorna börjar igen tisdagen den 6 augusti. Slaggolf 18 hål (9 hål om du inte har tid eller ork). Du behöver inte föranmäla dig. Det är bara att dyka upp vid halv niotiden.

Samling: kl 8.30
Lottning av bollar: kl 8.45
Första bollen går ut: kl 9.00
Alla är välkomna

Lycka till med golfsäsongen!

Agneta Borg

Banråd

Banrådet, som leds av ordförande Lars Licke, arbetar med utveckling och förvaltning av vår bana samt skall vara länken mellan medlemmarna, styrelse och banchef. Banrådet tar fram förslag och beslutsunderlag för banans utveckling.
Skötseln av banan och eventuella ändringsarbeten ska ske inom ramen för befintliga överenskommelser med berörda myndigheter och Trelleborgs biologiska förening.
Efter beslut i styrelsen är banrådet det verkställande AU som skall tillse att beslut förverkligas. Fr.o.m. 2016 arbetar banrådet tillsammans med golfbanearkitekt, Johan Benestam. Utifrån en banutvecklingsplan arbetar ett förstärkt banråd nu strategiskt mot “Sveriges bästa Links”

Valberedningen

Ordf. Magnus Dahl