Kommittéer

TBGK skall hålla en hög ambitionsnivå när det gäller att engagera medlemmarna i klubbens angelägenheter.

Styrelse, kommittéer och kansli skall fortlöpande förse medlemmarna med god och snabb information om planer och aktiviteter.

Tävlingskommittén

Jackie Ganslandt– Ordförande
Kenneth Björner
Sten-Inge Alm
Annika Broberg
Pia Dahav
Magnus Dahl
Tina Ganslandt
Alf Bengtsson
Mattias Magnusson
Jackie Ganslandt
Kenneth Mårtensson
Kjell-Åke Måryd

Tävlingskommitén omfattar även Dam- och Herrkommittén och arbetar
med planering och hantering av tävlingsarrangemang och de ansvarar för
tävlingsledning.
Tävlingsverksamheten i klubben skall genom att medlemmarna erbjuds ett
omväxlande program stimuleras till ett högt deltagande.

Medlemskommittéen

Medlemskommitténs uppgift är att se till att svara på medlemmarnas frågor och försöka uppfylla medlemmarnas önskemål.
Att årligen bjuda in nya medlemmar till ett infomöte.

Medlemskommittén ingår som en del av Marknadskommittén. Till kommittén finns hängivna faddrar.

Vad är en fadder?

Faddrar är frivilliga medlemmar i Trelleborgs Golfklubb som ställer upp som stöttande spelpartner för nybörjare & nya medlemmar.

Syftet med den fadderledda golfen är:
– öka spelskickligheten hos nybörjare och medlemmar
– ge bättre regelkunskap och insikter om vett och etikett inom golfen
– knyta eller förnya kontakter mellan medlemmar

Faddergolfen är kostnadsfri
om du har gått nybörjarutbildning på Trelleborgs GK.

Att tänka på för nybörjare vid spel med fadder:
Om du är vuxen tar du med dig din utbildningsbok.

Om du är junior så tar du med dig de träningskort som är speciellt utformat för Trelleborgs GK.

Har du frågor om faddergolf så kontaktar du golfshopen och så förmedlar de kontakt med Sten-Inge som är samordnande för faddergolfen. Besök shopen eller ring 0410-330480

Marknadskommittéen

Marknadskommittén arbetar med marknadsföring och profilering av vår anläggning mot samarbetspartners, gäster och medlemmar.

Styrelsen har antagit den nya visionen som presenterats av Marknadskommittén –“Sveriges bästa Links”

Möjligheterna att genom samarbetsavtal med företag beträffande reklamaktiviteter etc. stödja klubbens ekonomi skall utnyttjas i den omfattning kommittén finner det möjligt och lämpligt.
Marknadskommittén behöver hela tiden utvecklas och då behövs också nya, engagerade kommittéaktiva. Du som känner att du vill arbeta med klubbens framtid är välkommen till Marknadskommittén.
Klubbens godwillskapande åtgärder skall sammanfattas i en marknadsplan som upprättas och hålles aktuell genom kommitténs försorg.

Herrkommittéen

Herrkommittén 2020

Ordförande – Jackie Ganslandt, ganslandt@swipnet.se

Serielag ( allt seriespel är inställt 2020 )
H40 1 – André Ek, andre.ek@hotmail.com
H50 1 – Kenneth Björner, kenneth.bjorner@folksam.se
H60 1 – Mats Backman, matsbackman@outlook.com
H60 2 – Alf Bengtsson, alf.bengtsson@outlook.com
H70 1 – Sven-Erik Svensson, sven.erik.svensson@telia.com
H70 2 – Leif Pergler, l.pergler46@gmail.com
H75 1 – Kjell-Åke Måryd, kjell.maryd@gmail.com
H75 2 – Viggo Borg, vibo98@hotmail.com
H80 1 – Torsten Kjellberg, kjellberg.torsten@telia.com

OB laget – Bo Ganslandt, bo.ganslandt@telia.com
Utflyktsansvarig – Bengt Johansson, bngt.johansson@gmail.com
Triangelutbyte – Bengt Johansson

Damkommittéen

Annika Broberg, 0733-363226
Mona Ter Laak, 0708-635629
Tina Ganslandt, 0731-804609
Agneta Borg, 0724-246544
Annette Alm, 0706-287888

Damkommittén informerar 2020
Inga aktiviteter pga av rådande Covid situation
Kontaktuppgifter till kommittén finner du här

Andra aktiviteter/tävlingar
Kommande damtävlingar på Trelleborgs GK:

Sköna Tisdag inställd
Midsommarstansen inställd

Seriespel
Lagledare för damernas seriespel är Annika Broberg 0733-363226. Kontakta gärna Annika om deltagande och matchtillfälle
– Seriespelet är inställt 2020

Damernas TisdagsMasters samt herrarnas OnsdagsMasters har ändrats till FredagsMasters med start 17/4.
Det blir deltävlingar på fredag eftermiddagar med samling och start från 12.30. Över hela perioden spelas FredagsMasters som en Eclectic. Deltagande i tävlingen kan även ske utanför den gemensamma samlingen och då med markör. Anmälan och registrering i kansli med startavgift 50,-

Blomsterflickorna
De populära blomsterflickorna är på tisdagar med start den 14 april Slaggolf 18 hål (9 hål om du inte har tid eller ork). Du behöver inte föranmäla dig. Det är bara att dyka upp vid halv niotiden.

Samling: kl 8.30
Lottning av bollar: kl 8.45
Första bollen går ut: kl 9.00
Alla är välkomna

Lycka till med golfsäsongen

Banråd

Banrådet, som leds av ordförande i driftbolaget Per-Olof Jönsson, arbetar med utveckling och förvaltning av vår bana samt skall vara länken mellan medlemmarna, styrelse och banchef. Banrådet tar fram förslag och beslutsunderlag för banans utveckling.
Skötseln av banan och eventuella ändringsarbeten ska ske inom ramen för befintliga överenskommelser med berörda myndigheter och Trelleborgs biologiska förening.
Efter beslut i styrelsen är banrådet det verkställande AU som skall tillse att beslut förverkligas.
Övriga medlemmar; Håkan Johansson, Jackie Ganslandt, Hans Pettersson, Lennart Eriksson och Bengt Håkansson

Valberedningen

Ordf. Magnus Dahl