Juniorer – Tävlingar & andra aktiviteter utanför träningen

SKÅNE JUNIOR VINTERTOUR by COBRA PUMA GOLF Hösten 2022

SKGF Vintertour är avsedd att ge juniorer längre tävlingssäong. För dig med hcp 36 eller lägre mellan 11-21 år.

Höstlovsläger v. 44

Vårt populära höstlovsläger är här! Ett läger för vit grupp&Junior-elit och ett läger för gul-grön nivå

Septembertouren 2022

Juniorernas egna hemmatour på Trelleborgs GK måndagar i september!

Måndagsklubben

Måndagsklubben är ett komplement till ordinarie träning i grupp. Barn som tränar i en blå, gul eller grön grupp får en chans att spela på stora banan.

Sommarcupen 2022

Sommarcupen – vår klassiska sommartour för juniorerna på klubben.
Tävlingen med fin gemenskap & bra tävlingsanda både för nya & erfarna tävlingsjuniorer!

Följ Skånes GF för senaste info!

Tips! Skånes Golfförbund är väldigt aktiva på Instagram & Facebook.
Om du inte har sociala medier så gå in på deras hemsida regelbundet.

fritt spel för juniorer inom Skånes GF

Visste du att du som juniormedlem i Trelleborgs GK får spela gratis på de flesta andra skånska golfklubbar om du spelar med en medlem från de klubben?

Vårtouren 2022

Vår egen hemmatour här på Trelleborgs GK för juniorer med hcp 54-0 och er med grönt träningskort. En perfekt möjlighet att komma igång med sitt tävlande och träffa andra golfande juniorer i klubben.

PGA Junior- Pro AM 2022

I år går Sverigefinalen på Trelleborgs GK 8-10/8. Klubbkvalet att få tävla med Lars Lindh & Hampus Borg går förmodligen första omgången av Sommarcupen! I år har vi 2 lag med!

Teen Cup 2022

Teen Cup är en av världens största golftävlingar för juniorer. Klubbkvalet i Teen Cup 2022 går förmodligen under första omgången av Sommarcupen! Mer info kommer!

Tjejernas vårtour by IA BON 2022

Tjejernas egna Vårtour där man får chansen att samla bland 16 olika färger av IA BON:s fina, kända hårsnoddar som även är fina som armband.

Slaget om Skåne Race to Bokskogen 2022

SGF rankingpoäng delas ut vid varje tävling. Gemensam final med boende på Quality View Hotel och fina priser.

Scrambleligan Skånes GF

Seriespel i lag på 5 olika korthålsbanor.

Matchligan Skånes GF

Populär lagtävling för killar och tjejer som spelar match med hcp. 4 spelare i laget

Bruttoliga Skånes GF

Ny lagtävling 2022 för killar och tjejer. Steget efter matchligan och innan juniorserien. Match utan hcp.
4 spelare i laget, 1 foursome, 2 singlar, Spelas utan hcp, Ålder 13-21 år

Juniorserien Skånes GF

Matchspel för killar och tjejer, 13-21 år, Spelas utan hcp, 4 matcher som spelas varje omgång 3 singlar + 1 foursome
Lagledare: Lars Lindh