Ställplats för husvagnar och husbil

Bokning:
Bokning av plats sker genom kontakt med receptionen på 0410-33 04 60.

Adress till ställplatserna: Kurlands Byaväg 5-0 samt Kämpingevägen 18.

Incheckning och betalning:
Kommer du när receptionen är öppen betalar du vid ankomst.
Kommer du på övrig tid och om det finns ledig plats att stå på betalar du på morgonen dagen efter ankomst.
Du kan även Swisha till 1231626183

Priset för ställplatsen är 150 SEK inkl el och gäller för varje påbörjad 24-timmarsperiod.

Här följer lite information till dig som är gäst på vår husvagn och husbilsparkering

•    Vi har totalt 14 elplatser och möjlighet till parallellkoppling för ytterligare fyra. Nyckel till elskåpen hämtas i kansliet.
•    Toaletter finns i anslutning till ställplatserna. Kod 2914. Duschar finns i klubbhuset.
•    Vatten finns att hämta till höger om ladan utanför garageporten mellan 06.00-13.00 eller bakom toaletten som finns vid hål 7 alternativ på gården vid Hotell          Stavstensgården.
•    Sopor kan kastas i container till vänster om ladan alternativ i sopkärlen vid Hotell Stavstensgården.
•    Klubbhuset är öppet mellan 06.00-19.00.

Hoppas ni ska trivas hos oss.