Anmäl dig genom att besöka oss i shopen eller så ringer du oss på 0410-330480

HCP gräns för de resande: Du ska ha hcp 36 eller lägre

Antal bokade platser: 16
Antal reserverade platser:
Antal lediga platser: 0
(uppdaterat 19/8)

Följ med Lars Lindh & Hampus Borg på golfskola i Spanien 15-22 oktober

Fairplay Golf & Spa Resort är en 5-stjärnig smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är väldigt vackert med milsvida vyer över Los Alcornocales nationalpark.

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse.

Mer om banan Fairplay Golf Club

Fairplay GC är skapad av ett samarbete mellan flera proffs och har bland annat ritats av arkitekten Baron Paul Rolin, en före detta partner till Robert Trent Jones. Sedan dess har banan renoverats och piffats upp för motsvarande 20 miljoner kronor och har exempelvis fått helt nya greener. Målsättningen har hela tiden varit en riktigt bra resortbana som man verkligen njuter av att spela snarare än en alltför svår mästerskapsbana. Resultatet är en mycket underhållande par 73-bana med fem stycken par 5:or där det enastående läget bitvis bjuder på storslagna vyer. Trots att banan, och för den delen hotellet, ligger på en massiv platå är banan relativt flack och lätt att gå. Naturen är lummig och korkekarna många.
Signaturhålet bör vara hål 13, en par 5:a, med ett strategiskt vattenhinder framför greenen. Men på de flesta näthinnor fastnar hål 10, en par 3:a som endast mäter 130 meter från gul tee, högt belägen med dagens utsikt över La Jandadalen.

 

Fakta om banan

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 73,
vit tee 6072
gul tee
5616
röd tee
4671
Drivingrange Ja, utslag från gräs
Bandesign Baron Raul Rolin

 

Klicka på bilderna från banan för större bilder!

Efter en golfskola med Lars & Hampus kommer du hem med massor av tips på hur du kan träna hemma.

Vi har valt att hålla nere antalet deltagare och sätta in 2 tränare med PGA:s Högre tränarutbildning för att öka träningsdosen för varje deltagare.

Hotellet Fairplay Golf & Spa Resort*****

Hotellet har genomgått en varsam renovering samtidigt som man gjort detsamma med golfbanan. Man kommer in i en stor luftig reception som känns varm och inbjudande med panoramafönster ut över La Jandadalen som har något så udda som enorma risfält. Under receptionen ligger en stor spaavdelning med inomhuspool som delar dessa vyer. Standardrummen är på 36 m² alla med en kombination av modern design och färgstark atmosfär bäst beskriven som ”diskret lyx”! Rummen är exempelvis utrustade med king size-sängar, terrass, internationella tv-kanaler, trådlöst internet och badrum med separat bad och dusch. Hotellet har tre olika restauranger varav huvudrestaurangen serverar á la carte-rätter i skön atmosfär.
Vi äter i buffetrestaurangen där även frukosten serveras samt det givna Hoyo 19. En mysig och perfekt placerad restaurang med en härlig terrass ut mot greenerna på både hål 9 och 18. Här avslutar man gärna dagens runda med en god måltid ackompanjerad av en svalkande dryck från den omfattande dryckesmenyn.

 

Fakta om hotellet

Standard starstarstarstarstar
Läge Med utsikt över Fairplay Golf.
Rum 134 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar.
Faciliteter Restauranger, bar, pool, gym, tennis, parkering, frisör.
Wifi Trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.
Avstånd flygplats Malaga, 170 km
Närmaste stad Cadiz, 60 km

Klicka på bilderna från hotellet för att se större bilder!