Juniorer aktiviteter & tävlingar

 

Vårtouren 2019

Läs mer

VÅRSLAGET 2019 är ett tävlingssamarbete mellan klubbarna Abbekås GK, Barsebäck GK, Tegelberga GK, Trelleborg GK, Söderslätts GK, Ljunghusen GK, Vellinge GK, Flommens GK, Lunds Akademiska GK, Bokskogens GK, Malmö Burlöv GK samt Bedinge GK.

Datum, Plats & Tid:
Bedinge Söndag 7 april, kl. 10.00
Tegelberga Lördag 13 april, kl. 10.00
Bokskogen Måndag 22 april, kl 10.00
Abbekås Söndag 28 april, kl. 10.00

Startavgift: 80:- (Ingen greenfee.)
Max deltagare/ tävling:  72 
Spelform: Slaggolf – Nettoslag
Indelning: + hcp – 18.0 och 18.1 – 36.0 hcp (Max hcp är 36)
Anmälan: 
Tidigast fyra veckor före speldatum. Lottning sker fem dagar innan tävlingsdatum.
Anmälan görs direkt på golf.se eller per mail/telefon direkt till resp. kansli.
Förälder/ledare till spelande junior kan boka starttid innan eller efter startförbudet och spela till reducerad greenfee 100 sek.

Garmin Approach® S10

Oerhört lättanvänd storsäljare!

Läs mer

Pris: 1.799:-

Enkel och lättanvänd golfklocka

 • Snygg, lätt och bekväm med en högupplöst display som är läsbar i solljus
 • Anger avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen – samt hinder och doglegs – på fler än 41 000 förinstallerade banor över hela världen
 • Håll koll på dina poäng på klockan och få en sammanfattning av rundan, den totala sträcka som spelats och den totala tiden
 • Ladda upp dina scorekort till Garmin Express och håll koll på rundorna
 • Med det laddningsbara batteriet kan du spela upp till 12 timmar med GPS

Om du vill behålla fokus på spelet och banan är det här golfklockan för dig. Baserat på din plats, väljer den lättanvända Approach S10-golfklockan automatiskt banan du spelar från fler än 41 000 förinstallerade banor över hela världen, med kostnadsfria livstidsuppdateringar. Sedan anger den avstånd till den främre, bakre och mittre delen av green, samt hinder och doglegs. När du avslutar ett hål går den automatiskt vidare till nästa hål samtidigt som du går från greenen till nästa tee-ruta. Mät avståndet och få tillfälle att stoltsera över dina prestationer.

Håll koll på din poäng

Nu är det ännu enklare att hålla koll på din poäng i Approach S10. I slutet av rundan visas en sammanfattning av rundan och den totala sträcka som spelats, den totala tiden och ditt score. Och eftersom den dessutom är en mycket bekväm vardagsklocka visar den även tid och datum samt tider för soluppgång och solnedgång.

Kör på – spela några rundor. Det laddningsbara batteriet räcker i upp till 12 timmar i GPS-läge. Du behöver inte oroa dig för vattenhinder, Approach S10 är vattenklassad till 5 ATM (50 meter).

Registrera spelet

Ladda upp scorekort för varje runda till Garmin Express så kan du hålla koll på spelet och poängställningen under en hel säsong. Du kan även använda den kostnadsfria appen Garmin Golf och delta i veckovisa topplistor och turneringar.

Garmin Approach® S60 

Kampanjpris!

Läs mer

Färger: vit, svart & svart med läderrem.
KAMPANJPRIS grundmodell: 4.399kr

Ord. Pris grundmodell: 4.799

KAMPANJPRIS premiummodell: 5.399kr

Ord. Pris premium 5.899 kr

Golfklockan med oöverträffad stil

 • Slimmad golfklocka med GPS som återspeglar din passion för golf på och utanför banan
 • Stor 1,2-tums pekskärm i färg som är läsbar i solljus ger ett helt intuitivt och strömlinjeformat användargränssnitt
 • Visa avstånd till greener, faror och doglegs, på bankartor i fullfärg
 • Praktiska QuickFit-armband för snabba ändringar av din stil utan verktyg
 • Fler än 40 000 förinlästa banor från hela världen
 • Med AutoShot registreras slag automatiskt1 längs fairway och även längden på dina slag för senare analys

En golfklocka med oöverträffad stil och funktionalitet. Med golfklockan Approach® S60 får du den information du behöver för en perfekt och snabb strategi. Den visas på en stor 1,2-tums pekskärm med snygg design som passer lika bra utanför banan.

Bra golfstil

Med en ändamålsenlig lätt design och överlägsen stil, är Approach S60 en förstklassig livsstilsklocka likaväl som en högpresterande golfklocka. Med autentiska golffunktioner och dekorerad urtavla får du den klassiska golfstilen samtidigt som den avancerade keramiska infattningen ger dig hållbarhet både på och utanför banan.

Aldrig har det varit så enkelt

Avancerade och användarvänliga funktioner såsom automatisk banigenkänning och automatisk hålövergång ger dig exakt den information du behöver för att spela som bäst, precis när du behöver den. Och med 1,2-tumsfärgskärmens stora siffror och nya intuitiva användargränssnitt är det enklare än någonsin att toppa ditt spel.

Håll koll på poängen

Med sensorteknik för att förbättra identifieringsnoggrannheten identifierar funktionen AutoShot automatiskt slag1 längs fairway och registrerar utslagslagplatser och avstånd för senare analys på Garmin Connect™. Den automatiska funktionen för slagmätning ger dig automatiskt avstånd för varje identifierat slag längs banan.

Känn till varje detalj på din bana

Approach S60 är förladdad med kartor över fler än 40 000 golfbanor runt om i världen och den erbjuder automatiska hämtningar2 av uppdateringar för dem du spelar oftast när du synkroniserar den med Garmin Connect.

Få avstånd till varje plats på golfbanan, liksom PlaysLike-avstånd som justerar avståndsmått för att beräkna slag i upp- och nedförsbacke, så att du kan välja den bästa klubban för situationen. Och med hjälp av funktionen Peka på mätpunkt kan du peka på valfri punkt på kartan för exakt mätning till den exakta platsen – exempelvis fairway, bunkrar, vattenhinder och mycket mer.

Nå fram till flaggan

Med greenvy ser du varje greens sanna form var du än är på banan och det ger dig möjlighet att manuellt dra och släppa flaggan på rätt plats för dagen och få större noggrannhet. PinPointer-funktionen talar även om riktningen till flaggan när du har ett blindslag.

Personlig klocka med smarta finesser

Synkronisera Approach S60 med din kompatibla smartphone3 och få smartaviseringar för inkommande samtal, sms, e-post och andra meddelanden. Du kan ansluta på andra sätt också, exempelvis med Garmin Golf-appen och tävla på topplistor med vänner på vilken som helst av våra 40 000 banor. Hämta egna urtavlor, appar och widgets från Connect IQ™-butiken. Anpassa urtavlan med ett foto från din mobila enhet med Face It-appen.

Var aktiv på och utanför banan

Med upp till 10 timmars batteritid medan du spelar golf – eller upp till 10 dagar i klockläge – håller Approach S60 jämna steg med dig. Använd den för mer än bara golf med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning och mycket mer. Med funktioner för aktivitetsmätning, däribland inaktivitetsstapeln, vibrationsvarningar, kalorier och steg hjälper Approach S60 dig att hålla dig i form, dag ut och dag in.

1Bollens läge och träff på bollen kan påverka den automatiska slagräkningen. Puttar registreras inte. Vissa slag, särskilt bunkerslag och chipslag, kanske inte alltid registreras.
2Garmin Connect™ Mobile-appen krävs
3När den är ihopparad med en kompatibel telefon

Laserkikare med GPS

Läs mer

Pris: 6999:-

Laserkikare med GPS

 • Sökarvy med integrerade 2D bankartor i fullfärg för fler än 41 000 banor världen över
 • En detaljerad greenvy med 2D overlay med information om greenens främre och bakre kant visas när du låser flaggan
 • Exakta avståndsmätningar inom 25 cm från flaggan, och upp till 320 meter
 • Bildstabiliseringsfunktion som minimerar skakningar och gör det lättare att hitta och placera flaggan
 • PlaysLike Distance-funktion som justerar avståndet enligt upp- eller nedförsbackar och kan slås på eller av vid turnering

Se spelet på ett nytt sätt

Laserkikaren Approach Z80 med GPS är marknadens mest exakta laserkikare. Den ger dig möjlighet att se fler än 41 000 banor över hela världen ur ett helt nytt perspektiv. När du tittar i sökaren ser du avståndsvyn och CourseView overlays i 2D och fullfärg för det aktuella hålet. Du ser dessutom avstånd till eventuella hinder och till greenens främre och bakre kant. Aktivera laseravståndsmätaren så visas även de exakta avstånden inom 25 cm till banans mål. Approach Z80 identifierar automatiskt det aktuella hålet och ger dig lämpligt banupplägg och relevant parinformation.

Låsa flaggan

Bildstabiliseringsfunktionen gör det lättare att hitta och placera flaggan. Den smarta flaggsökfunktionen hittar flaggan för alla hål. När flaggan har låsts visar sökaren automatiskt en detaljerad 2D-vy av greenen och avstånden till greenens främre och bakre kant. Sökaren visar det aktuella hålet med sex gångers förstoring och tydliga, skarpa bilder med förstärkta kartoverlays som visar hålens position.

Hjälp i upp- och nedförsbacke

Funktionen PlaysLike Distance anpassar avståndsmåtten i upp- eller nedförsbackar beräknat enligt höjden från den plats där du står till platsen som finns utmärkt på kartan. Det gör att du enkelt kan räkna ut vilken klubba du behöver om du behöver slå i upp- eller nedförsbacke. Och PlaysLike Distance-funktionen kan slås av eller på vid turnering. Det finns även en PinPointer-funktion som visar i vilken riktning greenen ligger vid blindslag.

Full koll på spelet

När du siktar in dig på ett föremål ritar Laser Range Arc-funktionen en laseravståndsbåge på 2D-bankartan enligt laserns uppmätta avstånd. På så sätt får du en överblicksvy över spelet.

Garmin Approach® G10

GPS i kompakt format med clip

Läs mer

Färg: Svart,
Pris: 1599:-

Golfdata i praktiskt format

 • Kompakt liten clipmodell som passar överallt
 • Förprogrammerad med fler än 40 000 internationella golfbanor
 • Visar avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Visar även hinder
 • Greenvy visar greenens utformning och har manuell flaggplacering
 • Med digitalt scorekort kan du enkelt hålla koll på din score under varje runda

För alla golfare som vill förbättra sitt spel och slå rätt slag på rätt plats på ett mycket mer konsekvent sätt. Om du vill spendera mindre pengar och ändå förbättra ditt spel är Approach G10 ett bra alternativ för dig.

Få avståndsinformation

Kompakt, lätt och enkel att använda – Approach G10 ger dig möjlighet att noggrant mäta längden på dina slag var på banan du än spelar från. För dig som gillar att promenera längs banan finns även en inbyggd mätare för total distans som håller koll på exakt hur långt du har gått.

Bygg upp ditt självförtroende på banan

Oavsett om du spelar med dina vänner på en golfbana i hemtrakten eller står på tee på den där efterlängtade golfsemestern vet Approach G10 var du befinner dig – och hur långt det är till nästa flagga. Den högkänsliga GPS-mottagaren ger dig den avståndsinformation du behöver så att du kan ge järnet med gott självförtroende. På den klara och ljusstarka fyrkantiga 1,3-tumsskärmen ser du avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen. Du ser också avstånd till hinder, doglegs och layups.

Lär känna greenen

Greenvy visar greenens rätta beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. Du kan manuellt flytta flaggan till dagens placering.

Enkel poängberäkning

Det inbyggda digitala scorekortet med gör sammanräkningen och statistiken enkel. När du är klar kan du spara och granska din golfrunda eller föra över speldata via USB och datorn till Garmin Connect™-golfcommunityt online för en spelanalys.

Kostnadsfria banuppdateringar

Med Approach G10 får du kostnadsfria banuppdateringar under enhetens livslängd. Enheten är klar att använda direkt när du har packat upp den, med fler än 40 000 förinlästa banor. Dessutom läggs nya banor och uppdateringar till upp till fyra gånger om året med Garmin Express, som finns på Garmins webbplats. Och bäst av allt: dessa banuppdateringar är kostnadsfria – utan installationsavgifter, avgifter eller abonnemang.

Robust och hållbar

Den mångsidiga golfenheten Approach G10 är robust, vattenklassad för 10 meter och har ett litiumjonbatteri med lång batteritid så att du kan slutföra långa rundor eller ta de där extra hålen. Nu kan du enkelt njuta av en hel helg fylld av golf med upp till 15 timmar i GPS-läge innan batteriet behöver laddas.

KAMPANJPRIS!

Läs mer
Färger: Svart, lime, turcos & vit
Kampanjpris just nu: 1.799kr
Ordinarie pris: 2.699kr

Golfarmband med GPS som ger dig stil på banan

 • Tunt och lätt golfband med GPS och Elevate™ -teknik för pulsmätning vid handleden samt aktivitetsmätning1
 • Visar avstånd till främre, bakre och mittre delen av greenen, samt hinder
 • AutoShot™-spelspårning håller automatiskt koll på slagen3 på fairway
 • Aktivitetsmätning visar steg, sträcka, förbrukade kalorier, puls och aktivitetsintensitet1
 • Få smartaviseringar med vibration för inkommande samtal, sms och andra aviseringar

Du vill spela bättre golf och vill göra något för att förbättra din allmänna kondition och ditt välbefinnande. Men du vill inte använda eller bära med dig fler enheter för att uppnå dessa mål. Därför är vårt nya golfarmband Approach X40 den perfekta allt-i-ett-lösningen. Den har mer än 40 000 förprogrammerade golfbanor över hela världen och kombinerar daglig aktivitetsmätning med pulsmätning vid handleden samt smartaviseringar med vibration så att du kan hålla dig uppkopplad överallt.

Pulsmätning vid handleden

Armbandet har Elevate-teknik för pulsmätning vid handleden dygnet runt. Det ger dig friheten att träna utan att behöva använda pulsband. Approach X40 ger pulsbaserad information om förbrukade kalorier och mäter intensiteten vid dina träningsaktiviteter, så att du blir bättre belönad för dina ansträngningar1.

Ett fantastisktt armband

Det är bara hos Garmin som du kan kombinera en golf-GPS med konditionsmätning och smart uppkoppling, allt i ett tunt, diskret armband som är lika tåligt och bekvämt som det är mångsidigt. Med Approach X40, som ärvattenklassat för 50 meter och har ett laddningsbart litiumjonbatteri, får du också aktuell tid och datum – samt en alarminställning – så att du kan använda den varje dag och fortsätta ditt aktiva liv precis som du har planerat.

En golfpartner som förändrar ditt spel

Approach X40 är en pålitlig golfpartner som du kan ta med överallt. Oavsett var du slår ut så vet den var du är – och hur långt det är till nästa flagga. Armbandets högkänsliga GPS-mottagare ger dig den avståndsinformation du behöver så att du kan spela med gott självförtroende. Dessutom visar den tydliga pekskärmen avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen  även när du befinner dig under träd.

AutoShot™-spelspårning

AutoShot™-spelspårning håller automatiskt koll på slagen3 på fairway och mäter avstånden så att du kan analysera rundan på Garmin Connect när du spelat klart.

Greenvy

Greenvy på Approach X40 visar greenens beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. Du kan manuellt flytta flaggan till dagens placering.

Smartaviseringar

Missa inga viktiga sms, mejl eller meddelanden på grund av att telefonen ligger i väskan. Approach X40 fungerar som en trådlös förlängning av din kompatibla smarta enhet och visar smartaviseringar direkt på armbandet2. Via Bluetooth®-teknik kan du nu läsa det där mejlet eller sms:et du har väntat på, även om du är mitt på banan.

Garmin Connect för golf

Garmin Connect är ett online community för golf där du kan dela med dig av ditt spel och jämföra dig med andra. Hämta rundan, jämför den med din senaste runda och håll koll på förbättringar i spelet för varje bana du spelar. Appen Garmin Connect kan också sammanställa din perfekta runda och kombinera ditt bästa resultat för varje hål så att du får dina bästa 18 för den banan.

Digitalt scorekort

Med det inbyggda digitala scorekortet i Approach X40 är det enkelt att hålla reda på din score under varje runda. När du är klar kan du spara, granska och till och med använda Garmin Connect Mobile på din smartphone för att automatiskt föra över och dela den perfekta rundan med dina golfpartners.

Kompatibel med TruSwing™

Genom att kombinera den lättanvända sensorn Garmin TruSwing (säljs separat) med ditt Approach X40-armband och kompatibel smartphone eller surfplatta, får du åtkomst till 3D-animeringar i realtid och andra användbara svingdata så att du kan se hur din teknik påverkar bollens bana och ditt resultatet. Med hjälp av appen Garmin Connect Mobile kan du analysera svingtempo, hastighet, svingspår, kritiska klubbvinklar med mera.

 

Banuppdateringar

Kostnadsfria banuppdateringar

Ditt köp av Approach X40 blir en heltäckande investering. Den är klar att använda direkt när du har packat upp den, med förinlästa banor. Dessutom läggs nya banor till och befintliga banor uppdateras regelbundet via programvaran Garmin Express. Och bäst av allt: dessa banuppdateringar är kostnadsfria, utan installationsavgifter, avgifter ellerabonnemang.

Garmin TruSwing™

Svingträna medvetet

Läs mer

Färg: Svart,
Pris: 1599:-

Träna din sving med data som förändrar ditt spel

 • Använd TruSwing-data för golfsvingen för att se hur din teknik påverkar bollens bana och dina resultat
 • Dra nytta av ny praktisk svingträning med snabb information om svingdata direkt på handleden med en kompatibel Approach golf-GPS
 • Mätdata omfattar svingtempo, hastighet, mätningar av svingspår, kritiska klubbvinklar med mera
 • Överför enkelt data till Garmin Connect™ där du kan granska din sving i 3D och jämföra två svingar bredvid varandra
 • Liten, lätt och diskret design som fästs på ett säkert sätt under klubban

TruSwing™ är sensorn med många olika mätdata för din sving som visas direkt på handleden med hjälp av en kompatibel Garmin Approach® och golf-GPS eller i Garmin Connect Mobile-appen.

Praktiskt och användbart

TruSwing™ är svingsensorn som gör att du kan vara helt fokuserad under träningen – du slipper störa koncentrationen genom att ta fram din smartphone eller surfplatta för att titta på data. Med TruSwing kan du stå kvar i rätt position och bekvämt kontrollera dina svingdata på handleden med en kompatibel Approach®-enhet. TruSwing-sensorn är det enda verktyget för svinganalys som kan samverka med en golf-GPS från Garmin. Du kan snabbt visa data på klockorna Approach S4, S5, S6 och S20 samt på handenheterna Approach G7 och G8. Det innebär att du kan använda sensorn under en övningsrunda även om du inte vill ta med dig din smartphone.

TruSwing kan också unikt paras ihop med golfklockan Approach S6 och då ge dig ytterligare data för handledsrörelsen. När du använder Approach S6 tillsammans med TruSwing registreras och visas ytterligare data för handledsrörelsen i en 3D-animering (finns på Garmin Connect Mobile) som visar hur din handled rör sig genom svingen i förhållande till svingspåret.

Förbättrar din prestation även när du inte är på banan

Du kommer att märka hur dessa mätvärden hjälper dig att bli bättre när du går med i Garmin Connect, vårt golfcommunity online. Där kan du överföra och analysera dina resultat – och jämföra dem med ditt föregående övningspass. Du kan också använda Garmin Connect™ Mobile-appen med din kompatibla smartphone för att direkt dela och diskutera mätvärden online med ditt golfproffs eller andra vänner och rådgivare.

Med TruSwing-sensorn får du svinganimeringar i 3D i realtid i appen samt jämförelser mellan två svingar, överlagrade på varandra. Via analys på Garmin Connect kan du identifiera exakt var du kan göra ändringar. Till exempel: genom att ändra kombinationen av klubbladets vinkel och svingspårets vinkel kan du göra betydande ändringar i bollens bana.

Liten, lätt och mångsidig

TruSwing är inte bara praktisk, den är dessutom liten, lätt och smidig. Den monteras under greppet på klubban med ett enkelt, robust klämfäste som inte glider eller roterar, så att du kan koncentrera dig helt och hållet på ditt spel.

¹Kompatibel med klockorna Approach S4, S5, S6 och S20 samt handenheterna Approach G7 och G8.